Στην κοπή της πίτας του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡxω» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡxω» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α μετέφερε τις ευχές του στους παρισταμένους στη γιορτή αλλά και σε όλα τα μέλη του Σωματείου και αναφερόμενος στο έργο του σημείωσε: «Το σωματείο ΗΠΑΡχω στέκεται σημαντικός αρωγός στους ηπατοπαθείς και προωθεί με αποτελεσματικότητα τα δικαιώματα των ηπατομεταμοσχεύντων. Για αυτό συγχαίρουμε το «ΗΠΑΡχω» για τη δυναμική δράση του. Ως Πρόεδρος του Ι.Σ.Α μπορώ να σας εγγυηθώ ότι θα συνεχίσουμε να συνδράμουμε στον αγώνα σας ώστε να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες με σκοπό την έγκαιρη πρόσβαση στις υπηρεσίες Υγείας, την εξασφάλιση της έγκαιρης διάγνωσης και κατάλληλης θεραπείας του ηπατοπαθούς ή μεταμοσχευμένου ασθενούς».

Για τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες της για την ενδυνάμωση του ρόλου του Σωματείου, ο κ. Πατούλης, συνεχάρη προσωπικά και την Πρόεδρο του φορέα Χριστίνα Θεοδωρίδου.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Σωματείου «ΗΠΑΡχω».


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, με την πρόεδρο του Σωματείου «ΗΠΑΡχω» Χρ. Θεοδωρίδου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο