Στην κοπή της πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, πραγματοποιώντας παράλληλα βραβεύσεις αθλητών του Συλλόγου

Print Friendly, PDF & Email

Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου (Γ.Σ.Α) για το 2015, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Θωμά, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Με την ευκαιρία της εκδήλωσης βραβεύτηκαν παλαιοί και νέοι αθλητές για τις επιδόσεις τους.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανέφερε: «Είμαστε υπερήφανοι για τον αρχαιότερο Γυμναστικό Σύλλογο της πόλης μας. Τιμούμε τα παιδιά μας, τους εκλεκτούς αθλητές μας που αποτελούν υγιές πρότυπο για την εποχή μας. Η πόλη μας πρωταγωνιστεί στον αθλητισμό, προάγοντας με αυτό τον τρόπο πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά, την ευγενή άμιλλα, τον υγιή ανταγωνισμό, τη συναδέλφωση και την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών και των ανθρώπων. Δίνουμε όλοι μαζί από κοινού, μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας».

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, συνεχάρη τόσο τα μέλη του Δ.Σ όσο και τους αθλητές για τις επιτυχίες τους στα αθλητικά δρώμενα, μεταφέροντας το μήνυμα ότι ο Δήμος θα συνεχίσει σταθερά να στηρίζει τις προσπάθειες του Συλλόγου για ακόμη μεγαλύτερες και περισσότερες διακρίσεις.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Α Κωνσταντίνος Κουτσούκος, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, των προπονητών και των αθλητών για την έως τώρα στήριξη και συμπαράσταση στην προσπάθεια τους.

Στην εκδήλωση ήταν, επίσης, παρόντες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Ζήκος, Ευθύμιος Τσίγκας, Σπύρος Σταθούλης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Πέππας, και Κώστας Ρώτας.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κόβοντας την πίτα του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου παρόντων του προέδρου του Συλλόγου Κ. Κουτσούκου, και των υπόλοιπων παραγόντων.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε δημοτικούς συμβούλους και στο κοινό που βρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Γ.Σ.Α.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, βραβεύοντας αθλητή του Γ.Σ.Α.

Μετάβαση στο περιεχόμενο