Στην καθιερωμένη εκδήλωση του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου για το Έπος του 1940, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα τίμησαν και φέτος τους ήρωες του ΄40 τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, στην καθιερωμένη γιορτή της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κεντρικού ΚΑΠΗ, με την απαγγελία ποιημάτων και τραγουδιών.

Στο χαιρετισμό του προς τα μέλη του Κ.Α.Π.Η ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, μίλησε για τη σημασία της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, ιδιαίτερα στις δύσκολες αυτές εποχές που βιώνει η πατρίδα μας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους ανθρώπους που θυσιάστηκαν για να μπορούμε να ζούμε σήμερα ελεύθεροι στην πατρίδα μας:

«Οι αγωνιστές του ΄40 θυσίασαν τις ζωές τους για να μείνει η πατρίδα μας ελεύθερη. Είμαι βέβαιος, ότι και οι σύγχρονοι Έλληνες δεν θα γονατίσουν, έχουν τη θέληση, έχουν τη δύναμη. Όλοι μαζί, ενωμένοι στέλνουμε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι ο λαός μας μπορεί να μην γεννήθηκε πλούσιος, αλλά γεννήθηκε ελεύθερος. Και θα ζήσει και τα επόμενα χρόνια ελεύθερος».

Η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. κα Ελένη Λέκκα Καλατζάκη ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την παρουσία, την υποστήριξή και το συνεχές ενδιαφέρον του για την 3η Ηλικία.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την εκδήλωση του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου για το Έπος του 1940


Στιγμιότυπο 2 από την εκδήλωση του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου για το Έπος του 1940


Στιγμιότυπο 3 από την εκδήλωση του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου για το Έπος του 1940


Στιγμιότυπο 4 από την εκδήλωση του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου για το Έπος του 1940

Μετάβαση στο περιεχόμενο