Στην επίσημη τελετή εορτασμού της ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Είναι ημέρα τιμής και αναγνώρισης του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας, μία ημέρα με ιδιαίτερη δύναμη και συμβολική αξία»

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην  επίσημη τελετή εορτασμού της ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας και της μνήμης του προστάτη του σώματος του Αγ. Αρτεμίου, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης που του απεύθυνε ο  αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κ.Τσουβάλας.

Στην τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λυρική Σκηνή του κέντρου Πολιτισμού Σ.Νιάρχος, παρέστη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλος.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε τα εξής:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού τιμά και σέβεται την Ελληνική Αστυνομία, ένα θεσμό με πολύ μεγάλη και ουσιαστική προσφορά στην ελληνική κοινωνία. Η άοκνη προσπάθεια των μελών των Σωμάτων της ΕΛΑΣ να υπηρετούν με το βέλτιστο τρόπο τους νόμους και τους πολίτες, με κίνδυνο συχνά ακόμα και την ίδια τους τη ζωή, αξίζει μόνο το θαυμασμό μας.

Ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή όπου η χώρα μας δοκιμάζεται όπως και η κοινωνική συνοχή, η συμβολή των Ελλήνων Αστυνομικών στη ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, είναι ουσιαστική. Είναι ημέρα τιμής και αναγνώρισης του έργου τους, μία ημέρα με ιδιαίτερη δύναμη και συμβολική αξία. Θα είμαστε στο πλευρό τους, διευκολύνοντας το λειτούργημα που προσφέρουν, προς όφελος των πολιτών».

 

Σχετικά αρχείαΣτην επίσημη τελετή εορτασμού της ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης_1


Στην επίσημη τελετή εορτασμού της ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο