Στην εκδήλωση του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου για το Λύρειο Παιδικό ίδρυμα παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον πατέρα Νικόλαο του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου, τον Αντιδήμαρχο Ν. Αλεπού, το Δημοτικό Σύμβουλο Δ. Σμυρνή, τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού Αθ. Νησιώτη και μέλη του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος.


Στην ετήσια αποκριάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του Λυρείου Παιδικού Ιδρύματος, που διοργανώνει ο Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου με πρωτοβουλία του πατέρα Νικόλαου και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.      


Ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Λυρείου Ιδρύματος για την αγάπη και τη θαλπωρή με την οποία «αγκαλιάζουν» τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα, καθώς και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους, καθώς με αφορμή τις εορτές της Αποκριάς δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να χαρούν και να διασκεδάσουν, μέσα σε μία ευχάριστη γιορτινή ατμόσφαιρα.              


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Αλεπούς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Σμυρνής και ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Σωρού κ. Αθανάσιος Νησιώτης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο