Στην εκδήλωση το «Μαρούσι μέσα στο Χρόνο» από το Σύλλογο Αθμονέων παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με την Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Αθμονέων Ρούλα Μπογάνου –Καλύβα και τον Γεν. Γραμματέα Σπ. Κουτσούκο, την πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Μαρούλα Χατζηδημητράκη – Λύτσικα, τον επίτιμο σχολικό σύμβουλο φιλολόγων Δημ. Μασούρη, τη Δημοτική Σύμβουλο Ελ. Λέκκα και την πρώην Δημοτική Σύμβουλο κα Γλυκ. Μοστρού. (Copyright: εφημερίδα Αθμόνιον Βήμα)Πλήθος μελών και φίλων, αλλά και Προέδρων και εκπροσώπων φορέων της πόλης, συμμετείχε στην εκδήλωση του συλλόγου Αθμονέων με θέμα: «Το Μαρούσι μέσα στο Χρόνο». (Copyright:εφημερίδα Αθμόνιον Βήμα).


Στην εκδήλωση με θέμα: «Το Μαρούσι μέσα στο Χρόνο»,που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αθμονέων στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, παρέστη ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης, παρουσία πλήθους μελών και φίλων του συλλόγου, καθώς και προέδρων και εκπροσώπων φορέων της πόλης.


Στην ιστορία της πόλης του Αμαρουσίου μέσα στο χρόνο αναφέρθηκε ως κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ο επίτιμος σχολικός σύμβουλος φιλολόγων κος Δημήτρης Μασούρης, ενώ μέσα από την προβολή μοναδικών διαφανειών που επιμελήθηκε η κα Ελισάβετ Γ. Κοσκόρου  παρουσιάστηκαν ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία της πόλης,καθώς και τα ήθη,τα έθιμα και οι παραδόσεις της.


Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης τόνισε τη σπουδαιότητα που έχει για το Μαρούσι η διατήρηση και ενίσχυση της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης και συνεχάρη το σύλλογο Αθμονέων, τον πιο ιστορικό σύλλογο της πόλης, για τη σημαντική συμβολή του στη διατήρηση  της πολιτιστικής παράδοσης της πόλης του Αμαρουσίου.


Στην εκδήλωση το Δ.Σ. του Συλλόγου απένειμε τιμητική πλακέτα στους διατελέσαντες Προέδρους από της συστάσεως του συλλόγου μέχρι σήμερα.
Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον πρώτο Πρόεδρο του συλλόγου κο Αντώνη Διάμεση, επίσης στον Αριστείδη Αθανασιάδη και στην πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου κα Μαρούλα Χατζηδημητράκη – Λύτσικα. Για την ανιδιοτελή προσφορά του τιμήθηκε επίσης ο κος Δημήτρης Μασούρης. 


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας και Νικόλας Αλεπούς, και οι Δημοτικού Σύμβουλοι Ελένη Λέκκα και Δημήτρης Καμπούκος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο