Τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αμαρουσίου γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»

Print Friendly, PDF & Email
Με πρωταγωνιστές τα παιδιά, οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αμαρουσίου υποδέχονται τις ʼγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, στέλνοντας το μήνυμα της προσδοκίας και της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο.   


Σε ένα διήμερο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» (Βασ. Όλγας 8), για πρώτη φορά τα παιδιά των προνηπιακών τμημάτων των Παιδικών Σταθμών θα γιορτάσουν όλα μαζί τα Χριστούγεννα και θα καλωσορίσουν το Νέο Έτος.


Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μουσικοκινητικά δρώμενα, με αναπαράσταση της Γέννησης του Χριστού από τα ίδια τα παιδιά,καθώς και μελωδίες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.         


-Στην πρώτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 17:30 θα συμμετέχουν τα παιδιά από τους Παιδικού Σταθμούς:
Αγ. Φιλοθέη, Κέντρου, Αγ. Νικολάου,Ψαλιδίου, Πολυδρόσου, Ν. Τέρματος και Σωρού.      


-Στη δεύτερη εκδήλωση την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 17:30 θα συμμετέχουν οι μικροί φίλοι από τους Σταθμούς:
Κοκκινιάς, Αναβρύτων, Εργατικών Κατοικιών, Στούντιο, Αγ. Ανάργυροι.   


Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί με τους μικρούς φίλους των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αμαρουσίου τη Μαγεία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

Μετάβαση στο περιεχόμενο