Στην εκδήλωση της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου με τον πρόεδρο της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων Ν. Μπόγδανο, στην εκδήλωση.


Καταθέτοντας και με αυτή την ευκαιρία τη στήριξή του προς τις πρωτοβουλίες και τις δραστηριότητες της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για την υποστήριξη της διοργάνωσης των θερινών κατασκηνώσεων των προσκόπων.


Στην εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του προσκοπισμού σε επίπεδο περιβαλλοντικής, κοινωνικής ευαισθητοποίησης και προσφοράς, με το «παράδειγμα» των προσκόπων να αποτελεί δύναμη κινητοποίησης για τους υπόλοιπους συμπολίτες μας.


«Ως Διοίκηση σταθερά βρισκόμαστε στο πλευρό τους και το ίδιο θα συνεχίσουμε να πράττουμε προς την κατεύθυνση της ενδυνάμωσης του εθελοντικού κινήματος στην πόλη μας. Η συνεργασία μας σε αυτό το επίπεδο μας είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική προς όφελος του κοινωνικού συνόλου» επεσήμανε ο κ. Πατούλης.


Μετάβαση στο περιεχόμενο