«Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την «κυψέλη» Πολιτισμού στο Πολύδροσο» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στη μαθητική συναυλία του Παραρτήματος του Δημοτικού Ωδείου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει θερμό χαιρετισμό στους παριστάμενους στη μαθητική συναυλία της Σχολής Κιθάρας του Παραρτήματος του Δημοτικού Ωδείου Πολυδρόσου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, τη Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φ. Κοσκόρου Παλαμίδη, τους ιερείς του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου,τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Αγ. Ελευθέριος» Αθ. Νησιώτη, γονείς και ενορίτες του Αγ. Αθανασίου.


Πλήθος γονέων και ενοριτών παρακολούθησαν τη μαθητική συναυλία της Σχολής Κιθάρας του Παραρτήματος του Δημοτικού Ωδείου Πολυδρόσου.


 


«Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την «κυψέλη» Πολιτισμού στο Πολύδροσο» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στη μαθητική συναυλία του Παραρτήματος του Δημοτικού Ωδείου    


«Το Πολύδροσο είναι μία «κυψέλη» που παράγει και προάγει τον πολιτισμό και θα συνεχίσουμε να το στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις» τόνισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στη μουσική παράσταση που έδωσαν οι μαθητές της Σχολής Κιθάρας του Παραρτήματος του Δημοτικού Ωδείου Πολυδρόσου, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου.  


Την συναυλία με ένα πλούσιο ρεπερτόριο Ελλήνων και ξένων συνθετών παρακολούθησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρης Καρλαύτης και πολλοί ακόμη υποψήφιοι με το συνδυασμό «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» Επίσης παραβρέθηκαν η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου κα Φωτεινή Κοσκόρου Παλαμίδη, ο Έφορος του Δημοτικού Ωδείου με το μουσικό του σύνολο κος Βαγγέλης Μπουτούνης, πλήθος γονέων και ενοριτών του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τα παιδιά για την προσπάθεια τους να προσφέρουν στην προαγωγή του πολιτισμού στην πόλη μας, συνεχάρη όλους τους συντελεστές του Δημοτικού Ωδείου για την καλλιέργεια μουσικής παιδείας στη νέα γενιά, καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στη μουσικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου. Ευχαρίστησε επίσης τους ιερείς του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου για τη συμβολή τους στην προσπάθεια του Δήμου Αμαρουσίου να προσφέρει δημιουργική διέξοδο στα παιδιά της πόλη μας, σημειώνοντας:«Το Πολύδροσο είναι μια «κυψέλη» που παράγει και προάγει τον Πολιτισμό στο Μαρούσι. Θα συνεχίσουμε  να το στηρίζουμε ηθικά και οικονομικά με όλες μας τις δυνάμεις».        
         
Την εκδήλωση χαιρέτησε επίσης ο Προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου Πατέρας Λάμπρος Ανδρεάκης. Στις διήμερες εκδηλώσεις πολιτισμού στο Πολύδροσο, έδωσαν συναυλία επίσης οι μαθητές του Τμήματος Πιάνου του Παραρτήματος του Δημοτικού Ωδείου.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο