Στην ατζέντα του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλη, η ανάληψη πρωτοβουλιών για την υποστήριξη του έργου των πυροσβεστών

Print Friendly, PDF & Email

Θεσμικά ζητήματα, συνδικαλιστικά και άλλα θέματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού και ευρύτερα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, με τον Πρόεδρο του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αλέξιο Ράπανο, που εδρεύει στο Μαρούσι. Από μέρους του κ. Πατούλη, εκφράστηκε η βούληση να αναληφθούν πρωτοβουλίες σε επίπεδο Κ.Ε.Δ.Ε για την υποστήριξη του έργου των πυροσβεστών.

Στη συνάντηση εκ μέρους του Πυροσβεστικού Σώματος παρέστησαν, επίσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πτυχιούχων Αξιωματικών Υπαξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.Π.Α.Υ.Π.Σ) Αντώνης Κούκουζας, και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αναστάσιος Σωτήρχος.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί ο 9ος Πυροσβεστικός Σταθμός σε επίπεδο προστασίας της πόλης καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και ιδιαίτερα κατά την αντιπυρική περίοδο, αλλά και στην άριστη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου με κοινό στόχο την περιφρούρηση της ασφάλειας των πολιτών και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία σε επίπεδο επιχειρησιακής λειτουργίας όπως και σχετικά με άλλα θέματα εργασιακής φύσης, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, πρότεινε ευρύτερα να υπάρξει μία συνεργασία με τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την υποστήριξη του έργου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των πυροσβεστών.

 

Σχετικά αρχείαΣτην ατζέντα του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλη, η ανάληψη πρωτοβουλιών για την υποστήριξη του έργου των πυροσβεστών_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο