Στη συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Κ.Α.Π.Η. παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Χορωδιακά τραγούδια και σόλο εκτελέσεις σπουδαίων Ελλήνων μουσικοσυνθετών ερμήνευσε η Μικτή Χορωδία του Κ.Α.Π.Η.,  υπό τη διεύθυνση της κας Νόρας Νασιμπιάν, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2016.

Την καλοκαιρινή συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Κ.Α.Π.Η. στο θέατρο του Αμαλίειου παρακολούθησαν μαζί με το φιλόμουσο κοινό ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη και μέλη του Δ.Σ.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης  ευχαρίστησε τα μέλη της Χορωδίας και τους συντελεστές της εκδήλωσης για την πολύ όμορφη μουσική βραδιά που χάρισαν σε όλους τους παριστάμενους, ερμηνεύοντας αγαπημένα και αξέχαστα  τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου. Επίσης ευχόμενος «Καλό Καλοκαίρι», εξέφρασε τη διαβεβαίωση για ακόμη μία φορά, ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και ο Δήμος Αμαρουσίου, αγκαλιάζουν τα μέλη του ΚΑΠΗ με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη, στηρίζοντας τις ανάγκες των ανθρώπων που μας μεγάλωσαν.

Τη χορωδία πλαισίωσαν οι μουσικοί από το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου, στην κιθάρα ο κ. Γιώργος Βόλλης και στο Μπουζούκι ο κ. Αντώνης Παναγιωταράς.

 

Σχετικά αρχείαΣτη συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Κ.Α.Π.Η. παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Στη συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Κ.Α.Π.Η. παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2


Στη συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Κ.Α.Π.Η. παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο