Στη μουσική συναυλία για τον εορτασμό της Πολιούχου της πόλης, την παραμονή του Δεκαπεντάγουστου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης καλωσορίζει τους εκατοντάδες θεατές, ευχόμενος υγεία στους ίδιους και στις οικογένειες τους στη μουσική συναυλία προς τιμή της Πολιούχου της πόλης, στην πλατεία Αγίας Λαύρας.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγο του Μ. Σταυράκη και το γιό τους Αλέξανδρο, οι Αντιδήμαρχοι Ν. Πέππας και Ν. Αλεπούς και πλήθος θεατών παρακολούθησαν τη μουσική συναυλία για τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου.Στη μουσική συναυλία που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, στην πλατεία Αγίας Λαύρας για τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου, Πολιούχου και Προστάτιδος της πόλης του Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος  κος Γιώργος Πατούλης με την οικογένεια του, το βράδυ της παραμονής του Δεκαπενταύγουστου.


Τη συναυλία παρακολούθησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος επί θεμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας και ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας κος Νικόλας Αλεπούς, καθώς και πλήθος κόσμου. 


Τους εκατοντάδες θεατές καλωσόρισε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης, ευχόμενος υγεία στους ίδιους και στις οικογένειες τους.
Στην όμορφη καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη από μουσική και μελωδίες με την  ορχήστρα των « ΡΑΙ – ΘΡΟΥ» και τον Κώστα Γαλάνη, οι παρευρισκόμενοι ψυχαγωγήθηκαν, ανταλλάσοντας  μεταξύ τους θερμές ευχές για την εορτή της Παναγίας.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο