Στη μεγάλη Παναττική άσκηση του Πυροσβεστικού Σώματος στην Πεντέλη παρέστη ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στη μεγάλη Παναττική άσκηση του Πυροσβεστικού Σώματος στην Πεντέλη στη θέση Πύριζα, παρέστη ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου, σήμερα το πρωί, Τρίτη 8 Μαΐου 2018.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή επίγειων και εναέριων μέσων του Πυροσβεστικού Σώματος, παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής ηγεσίας του Σώματος, Αστυνομικών και Δασικών Αρχών, εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων και του ΣΠΑΠ.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μετά το πέρας της άσκησης δήλωσε ότι «η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει κάθε έκτακτο συμβάν και το φετινό καλοκαίρι, αλλά και να συνδράμει με τις δυνάμεις της σε περιστατικά στις γύρω περιοχές.»

 

Σχετικά αρχείαΣτη μεγάλη Παναττική άσκηση του Πυροσβεστικού Σώματος στην Πεντέλη παρέστη ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο