Στη δράση «Πίσω στο Σχολείο» στο Μαρούσι για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους μαθητές πολύτεκνων οικογενειών, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με πολίτη στη σημείο της δράσης συγκέντρωσης σχολικών ειδών «Πίσω στο σχολείο».

Μικροί και μεγάλοι έδωσαν τη δική τους προσφορά για την ενίσχυση των μαθητών των αδύναμων πολύτεκνων οικογενειών.


Στη δράση «Πίσω στο Σχολείο» που πραγματοποίησαν ο ΣΚΑΪ και η EUROBANK στο Μαρούσι με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά των οικονομικά αδύναμων πολύτεκνων οικογενειών, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Από νωρίς το πρωί γονείς αλλά και παιδιά προσέρχονταν στο σημείο συγκέντρωσης της δράσης «Πίσω στο σχολείο» αφήνοντας τη δική τους προσφορά σε σχολικά είδη για τα παιδάκια που τα χρειάζονται.


Τα σχολικά είδη που συγκεντρώθηκαν, τοποθετήθηκαν σε χαρτοκιβώτια που θα παραχωρηθούν στην Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών, στην Εθνική Οργάνωση Πολυτέκνων Αθηνών, στο Σύλλογο Πολυτέκνων Νέας Ιωνίας, στο Σύλλογο Πολυτέκνων Περιστερίου και στην Παμπειραϊκή Ένωση Πολυτέκνων για να τα διαθέσουν στα μέλη τους.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, παρών την ώρα της συγκέντρωσης, στηρίζοντας την πρωτοβουλία, δήλωσε: «Είναι συγκινητική η προσφορά μεγάλων και μικρών διαφόρων σχολικών ειδών προς τους μαθητές που τα έχουν ανάγκη. Στο ίδιο πλαίσιο, ο Δήμος Αμαρουσίου συναισθανόμενος την οικονομική δυσχέρεια πολλών οικογενειών της πόλης μας για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες των παιδιών τους σε σχολικά είδη από 1 έως 11 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε να συλλέγει σχολικά είδη στο The Mall Athens, ενώ το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου σημείο συγκέντρωσης θα υπάρχει και στην πλατεία Η.Σ.Α.Π. Καλούμε κάθε συμπολίτη να ανταποκριθεί με την ίδια θέρμη στο κάλεσμά μας στηρίζοντας την πρωτοβουλία για την ενίσχυση των μαθητών ενόψει την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς».

Μετάβαση στο περιεχόμενο