Στη 2η Γιορτή Σαρδέλας & Ούζου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Εκατοντάδες πολίτες συμμετείχαν στη 2η Γιορτή Σαρδέλας & Ούζου που διοργάνωσαν το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυτιληνιών Αμαρουσίου και Όμορων Δήμων «Ο Νόστος».
|download file .jpg 186Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Συλλόγου « Ο Νόστος» Α. Κουζέλλη, τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ν. Πέππα, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Σπ. Σταθούλη και μέλη της Μουσικής Κομπανίας του Πνευματικού Κέντρου Αγιάσου.
|download file .jpg 151Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει εγκάρδιες ευχές με τους πολίτες στη 2η Γιορτή Σαρδέλας & Ούζου, που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Αγίας Λαύρας.
|download file .jpg 183Kb| 


 


Με παραδοσιακή μουσική, χορό και τραγούδι, αλλά και πλούσια παραδοσιακά εδέσματα πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, στην Πλατεία Αγίας Λαύρας, η 2η Γιορτή Σαρδέλας και Ούζου.
Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυτιληνιών Αμαρουσίου & όμορων Δήμων «Ο Νόστος».


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στην 2η Γιορτή Σαρδέλας και Ούζου και υπογράμμισε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ίδιος προσωπικά υποστηρίζουν εκδηλώσεις  που κρατούν ζωντανή την παράδοση και προάγουν τον πολιτισμό της χώρας μας και η Μυτιλήνη είναι πλούσια σε παραδόσεις και πολιτιστικά δρώμενα.        


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Ο Νόστος» ʼρης Κουζέλλης ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την αμέριστη συμπαράστασή του στην επιτυχία της εκδήλωσης, η οποία όπως ανέφερε ξεπέρασε κάθε προσδοκία.


Με τη συνοδεία της Μουσικής Κομπανίας του Πνευματικού Κέντρου «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ» και με τη συμμετοχή του χορευτικού συγκροτήματος του Συλλόγου Μεσοτοπιτών Αθήνας «Οι Γλεντιστάδες» οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν και διασκέδασαν για πολλές ώρες.         


Στη γιορτή παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Γ.  Ιατρίδης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ν. Πέππας, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Σπ. Σταθούλης και η Πρόεδρος του Οργανισμού Μουσείων Ε. Λέκκα. 

 


 
   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο