Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της αλυσίδας “WATT+VOLT” στο Μαρούσι παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρηματιών που επενδύουν σε καινοτόμες υπηρεσίες και δράσεις, συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην εξοικονόμηση πόρων, αλλά και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας
 

Την κορδέλα των εγκαινίων του νέου καταστήματος του δικτύου “WATT+VOLT” στο Μαρούσι, έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των επιχειρηματιών.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος “WATT+VOLT” στην Αθήνα, που άνοιξε τις πόρτες του στο Μαρούσι (Κηφισίας 217Α), ο κ. Πατούλης έστειλε μήνυμα στήριξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας, που προάγει μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.                   

«Στη νέα εποχή η κάθε επιχειρηματική προσπάθεια αποτελεί ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα, ενάντια στην κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.
 Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρηματιών που επενδύουν σε καινοτόμες υπηρεσίες και δράσεις, συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην εξοικονόμηση πόρων, αλλά και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
 Καλωσορίζουμε στην πόλη μας το νέο κατάστημα 
“WATT+VOLT” και ευχόμαστε «καλή επιτυχία  στους στόχους της επιχείρησης.»

 Στο νέο κατάστημα WATT+VOLT, πέρα από την εξασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών ρεύματος έως -25%, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν καινοτόμες υπηρεσίες. Μεταξύ αυτών, η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt, η οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», καθώς και η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics της υπηρεσίας Smart Energy που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν τη σπατάλη ενέργειας και να εξοικονομούν πόρους, μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

 

Σχετικά αρχείαΣτα εγκαίνια του νέου καταστήματος της αλυσίδας “WATT+VOLT” στο Μαρούσι παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της αλυσίδας “WATT+VOLT” στο Μαρούσι παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2


Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της αλυσίδας “WATT+VOLT” στο Μαρούσι παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_3


Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της αλυσίδας “WATT+VOLT” στο Μαρούσι παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_4


Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της αλυσίδας “WATT+VOLT” στο Μαρούσι παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_5

Μετάβαση στο περιεχόμενο