Διευκόλυνση μετακίνησης πολιτών για το συλλαλητήριο της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου για τη Μακεδονία

Print Friendly, PDF & Email

Για τη διευκόλυνση των πολιτών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής 4ης Φεβρουαρίου 2018 για τη Μακεδονία, ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει ότι θα τεθούν στη διάθεσή τους λεωφορεία που θα διευκολύνουν τη μετακίνησή τους από και προς τους περιφερειακούς σταθμούς του Η.Σ.Α.Π «Ειρήνη» και «Νερατζιώτισσα» για τη μετάβασή τους στο κέντρο της Αθήνας.

Τα λεωφορεία θα αναχωρούν από το Δημαρχείο Αμαρουσίου από τις 11 το πρωί εκτελώντας ανταποκρίσεις από και προς τους δύο σταθμούς του Η.Σ.Α.Π από τις 11 το πρωί.
Αντίστοιχα, στους ίδιους σταθμούς θα υπάρχουν λεωφορεία για την εξυπηρέτηση των πολιτών κατά την επιστροφή τους μετά το τέλος του συλλαλητηρίου.

Η παραπάνω επιλογή προτάθηκε ως η πλέον ενδεδειγμένη λύση, δεδομένου ότι βάσει της ενημέρωσης από την Τροχαία, από νωρίς θα ισχύουν αυστηρές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που δεν θα επιτρέπουν την προσέγγιση του ευρύτερου δακτυλίου του κέντρου.

Επισημαίνεται επίσης, ότι σύμφωνα με την Ελληνική  Αστυνομία, κλειστοί θα είναι την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 από τις 10:00 το πρωί οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα», «Πανεπιστημίου» και «Ομόνοια». Οι συρμοί θα διέρχονται κανονικά από τους παραπάνω σταθμούς, αλλά δεν θα πραγματοποιούν στάσεις.         

Τα λεωφορεία για τη διευκόλυνση των πολιτών μας είναι ευγενική χορηγία επαγγελματία συμπολίτη μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο