Στα εγκαίνια της έκθεσης Αγιογραφίας και Φωτογραφίας του Δ. Πολιτόπουλου, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης του Διονύση Πολιτόπουλου στη Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη του Δήμου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά το χαιρετισμό του στη βραδιά των εγκαινίων.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, και τον καλλιτέχνη Δ. Πολιτόπουλο, κόβοντας την κορδέλα των εγκαινίων.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, και τον καλλιτέχνη Δ. Πολιτόπουλο.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον καλλιτέχνη Δ. Πολιτόπουλο κατά την περιήγησή του στην έκθεση.


 


Παρουσία πλήθους επισκεπτών, φίλων του καλλιτέχνη αλλά και του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης Αγιογραφίας και Φωτογραφίας του Διονύση Πολιτόπουλου με τίτλο: «17» που θα φιλοξενείται μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2012 στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη «Σπύρος Λούης».


Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, από κοινού με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα, και τον καλλιτέχνη της έκθεσης Διονύση Πολιτόπουλο.


Κατόπιν ο Δήμαρχος περιηγήθηκε της έκθεσης συνοδευόμενος από το δημιουργό που του παρείχε τις απαραίτητες διευκρινίσεις και πληροφορίες για καθένα από τα εκτιθέμενα έργα.


Ο κ. Πατούλης, εξέφρασε το θαυμασμό του για τις μορφές που απεικόνισε στον καμβά βγαλμένες κυρίως από τη θρησκευτική παράδοση αλλά και να τον συνεχάρη για την πλούσια καλλιτεχνική του δημιουργία.


Η έκθεση είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. & από 5 μ.μ. έως 8 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο