Στα δύο επόμενα χρόνια η αγορά του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της πόλης του Αμαρουσίου θα είναι η καλύτερη αγορά στα Βόρεια Προάστια

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το νέο Πρόεδρο του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Γιάννη Νικολαράκο, τη Γραμματέα  Παρασκευή Ζουγανέλλη, τον Ταμία  Γρηγόρη Καραδήμα, τον 1ο Αντιπρόεδρο Νικόλαο Πέππα και το 2ο Αντιπρόεδρο Νικόλαο Χοκούρογλου.            


 


Συνάντηση γνωριμίας είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, που πραγματοποίησε με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του στο Δημαρχείο.


Καθήκοντα νέου Προέδρου ανέλαβε ο κος Γιάννης Νικολαράκος, με Γραμματέα την κα Παρασκευή Ζουγανέλλη, Ταμία τον κο Γρηγόρη Καραδήμα, 1ο Αντιπρόεδρο τον κο Νικόλαο Πέππα και 2ο Αντιπρόεδρο τον κο Νικόλαο Χοκούρογλου.            


Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ενίσχυση και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην πόλη, καθώς και στη συμμετοχή και στη συνεργασία του εμπορικού κόσμο, ενόψει των εγκαινίων στις 12 Απριλίου 2014 του έργου της βιοκλιματικής ανάπλασης, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα που έγιναν ποτέ στο Μαρούσι, χωρίς να κοστίσει ούτε ένα ευρώ στους πολίτες.             


Ο κος Πατούλης, ευχήθηκε προς το νέο Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου να στεφθούν με επιτυχία οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες του στη νέα εποχή που ξεκινά για το Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο της πόλης, με την ολοκλήρωση του πρωτοποριακού έργου της βιοκλιματικής ανάπλασης, που δίνει την ώθηση και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και απασχόλησης προς όφελος των πολιτών.

«Στα δύο επόμενα χρόνια η αγορά του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της πόλης μας μέσα από την ανάπτυξη θα είναι η καλύτερη αγορά στα Βόρεια Προάστια  και τα πρώτα αποτελέσματα τα βλέπουμε με τη βιοκλιματική ανάπλαση, ενώ ακολουθούν η κατασκευή του υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Ευτέρπης με συντριβάνι στον υπέργειο χώρο,η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου με υπόγειο χώρο στάθμευσης, στο χώρο του σημερινού γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης», παράλληλα με την στήριξη των νέων επιχειρηματιών με ατέλεια τριών (3) ετών.
Προχωρούμε, και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της πόλη μας» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης.       
       
      
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος κος Νικολαράκος εκ μέρους του Δ.Σ. εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου για την στήριξη του εμπορικού κόσμου της πόλης, σημειώνοντας ότι μέσα από την εποικοδομητική συνεργασία προσβλέπουμε στην ενίσχυση και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στο Μαρούσι. 
       
          


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο