Ο κ. Κώστας Βλάχος, είναι υποψήφιος Δήμαρχος ή πρωταγωνιστής στη νέα εκδοχή του Matrix;

Print Friendly, PDF & Email

Δεν έχουμε απαίτηση από τον κύριο Κώστα Βλάχο, να έχει ιδιαίτερες οικονομικές γνώσεις, από τη στιγμή άλλωστε που δεν διαθέτει εμπειρία Διοίκησης και δεν έχει ασκήσει άλλη δραστηριότητα πέραν του επαγγέλματος του οδοντοτεχνίτη. Η έλλειψη πείρας και γνώσεων, όμως, δεν δικαιολογεί τόση επιπολαιότητα.


Οι πολίτες του Αμαρουσίου έχουν την απαίτηση από έναν υποψήφιο Δήμαρχο, όπως είναι ο ίδιος, να διαθέτει τουλάχιστον μια στοιχειώδη σοβαρότητα.


Το να αμφισβητεί κανείς, με έγγραφες μάλιστα ανακοινώσεις, τα χρέη που άφησε στο Μαρούσι η Διοίκηση Τζανίκου, είναι σαν να αμφισβητεί ότι ο ήλιος βγαίνει κάθε πρωί από την Ανατολή.


Στον παραλογισμό του κ. Κώστα Βλάχου, δύο μόνον εξηγήσεις μπορεί κανείς να δώσει.
• Είτε ότι σκόπιμα αμφισβητεί την οικονομική πραγματικότητα, όπως αμφισβητεί και τα έργα που έχουν γίνει στην πόλη από τη Διοίκηση Πατούλη, ελπίζοντας με τον τρόπο αυτό να προσεγγίσει κάποιους ψηφοφόρους που υποστήριζαν τον πρώην Δήμαρχο, ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται μέλη της οικογένειας του που είχαν τοποθετηθεί σε έμμισθες θέσεις στο Δήμο την περίοδο εκείνη.
• Είτε ότι ο ίδιος επέλεξε να ζήσει τη δική του Μatrix εκδοχή, σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε ένα άλλο Μαρούσι, στο οποίο ο ήλιος βγαίνει κάθε πρωί από τη Δύση κι όχι από την Ανατολή, οι συγγενείς του δεν δούλεψαν ποτέ στο Δήμο σε έμμισθες θέσεις και ο Δήμος αυτός δεν αντιμετώπισε ποτέ κανένα πρόβλημα χρέους.

Τί από τα δύο ισχύει κύριε Βλάχο;

Μετάβαση στο περιεχόμενο