Στα χρώματα του πάθους χόρεψαν όσοι παραβρέθηκαν στο εναρκτήριο Latin Red n’ Black Party του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου για τη φετινή περίοδο

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας, καλωσορίζει στο χαιρετισμό του τους παρευρισκομένους στο πρώτο λάτιν πάρτι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.Στιγμιότυπο από τη βραδιά με τους συμμετέχοντες να ξετυλίγουν το ταλέντο τους στο χορό.Η δασκάλα χορού Oriental και Tribal του ΚΤΠ E. Χαντζηχρήστου, στην παρουσίαση της χορογραφίας Tribal Fusion.Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας, με την υπεύθυνη των τμημάτων λάτιν και ευρωπαϊκών χορών Ε. Κεραμάρη, και τις δασκάλες χορού Ι. Ντάρλα, και Ν. Καμζέλα.Η δασκάλα χορού Oriental και Tribal του ΚΤΠ E. Χαντζηχρήστου, στη χορογραφία που παρουσίασε με μαθήτριες και χορεύτριες της βραδιάς.


Με τη διοργάνωση του πρώτου Latin Red n’ Black Party και τη συμμετοχή δεκάδων χορευτών, άνοιξε η αυλαία της φετινής καλλιτεχνικής περιόδου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου. Τους παριστάμενους καλωσόρισε στο πάρτι εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας.


Στο χαιρετισμό του ο κ. Πέππας, καλωσόρισε τους φίλους του χορού στο πρώτο latin party της φετινής περιόδου και ευχαρίστησε τους δασκάλους των τμημάτων χορού για την προσπάθεια και τη συνεργασία. Τόνισε, επίσης, ότι και αυτή τη χρονιά τα latin party του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού θα προσφέρουν ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά και προσφορά καθώς θα διατηρήσουν και το φιλανθρωπικό τους χαρακτήρα.


Και σε αυτό το πρώτο πάρτι της σεζον, μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου.


Τις εντυπώσεις στη διάρκεια της βραδιάς κέρδισε η χορογραφία Tribal Fusion που παρουσίασε η δασκάλα χορού Oriental και Tribal του ΚΤΠ Εύα Χαντζηχρήστου, όσο και η εμφάνισή της σε χορογραφία Oriental μαζί με μαθήτριές της και άλλες χορεύτριες στο πάρτι.


Στο πάρτι παραβρέθηκαν η υπεύθυνη των τμημάτων λάτιν και ευρωπαϊκών χορών Έφη Κεραμάρη, καθώς και οι δάσκαλοι χορού Νικόλ Καμζέλα, Τάσος Κατσάρας, Ιωάννα Ντάρλα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο