Σημαντική προσφορά σε είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης από την «ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από την παράδοση στην υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Κοινωνική Λειτουργό Ελ. Γιαννακοπούλου της σημαντικής προσφοράς σε είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης των γονέων και φίλων της Ελληνοαγγλικής Αγωγής, από τον Ιδιοκτήτη και Διευθυντή Χρ. Κακαδιάρη. 


 


Σημαντική προσφορά σε είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης κατέθεσε η «ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΉ ΑΓΩΓΗ» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για την ενίσχυση των ευπαθών οικογενειών της πόλης.

Στη συγκέντρωση των προϊόντων συνέβαλαν οι γονείς και οι φίλοι των μαθητών του Σχολείου που συμμετείχαν στο Φιλανθρωπικό Μπαζάρ που διοργάνωσε η διεύθυνση της Ελληνοαγγλικής Αγωγής για το σκοπό αυτό. 

Την παράδοση των προϊόντων στην υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Κοινωνική Λειτουργό κα Ελένη Γιαννακοπούλου πραγματοποίησε ο Ιδιοκτήτης και Διευθυντής του Σχολείου κος Χρήστος Κακαδιάρης.
Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τόσο τη Διεύθυνση του Σχολείου για την πρωτοβουλία της να διοργανώσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση, με σκοπό την υποστήριξη των αδύναμων οικονομικά και κοινωνικά συνανθρώπων μας, όσο και τους συμμετέχοντες γονείς και φίλους του σχολείου για την κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο.    
       
Γίνε και εσύ συμμέτοχος

Ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας να συνδράμουν το έργο του, στηρίζοντας το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου: 604103002150 (IBAN:GR9001710410006041030021509), που τηρείται στην Τράπεζα Πειραιώς, όπως, επίσης, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Γωνιά Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου.


 


 


  


  


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο