Το Μαρούσι ενωμένο γιόρτασε τη μεγάλη Νίκη της πόλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, χαιρετίζοντας τους παρευρισκομένους στη γιορτή.

Στιγμιότυπα από τη γιορτή.


 


Ενωμένοι, όλοι μαζί οι Μαρουσιώτες, γιόρτασαν τη μεγάλη Νίκη της πόλης, υποδεχόμενοι σε ατμόσφαιρα ενθουσιώδη, τον νικητή των εκλογών Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, μετά τη θριαμβευτική επανεκλογή του για μία τρίτη θητεία στη δημαρχία του Αμαρουσίου.


Κατά την υποδοχή του εν μέσω επευφημιών, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, έστειλε στο συγκεντρωμένο πλήθος μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για το μέλλον της πόλης και των κατοίκων της για τα επόμενα πέντε χρόνια.


«Όλα όσα πετύχαμε αυτά τα χρόνια, δημιουργούν στην πόλη και τον Δήμο μας μια νέα δυναμική, που μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για το μέλλον μας. Το Μαρούσι είναι δυνατό. Με την αυτοπεποίθηση που μας δίνει το έργο μας και με τη δική σας ισχυρή στήριξη και εμπιστοσύνη, συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα μας για ακόμα πιο καθαρές, όμορφες και ανθρώπινες γειτονιές, για να χτίσουμε όλοι μαζί το Μαρούσι που ονειρευόμαστε, για να ζούμε σε μία πόλη πρότυπο σε ολόκληρη την Ελλάδα. Με σεβασμό και το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε κοντά στον άνθρωπο και να στηρίζουμε κάθε πολίτη που έχει ανάγκη από υποστήριξη και ειδική μέριμνα».


Από την εορταστική βραδιά δεν έλειψαν το τραγούδι και τα κεράσματα, με τους παρευρισκομένους να συγχαίρουν τον Δήμαρχο και του εύχονται να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά το έργο του και την επόμενη πενταετία.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε ο Δήμαρχος στον συμπολίτη μας Γιώργο Ξυφαρά, ο οποίος προσέφερε τα κεράσματα της γιορτής, αλλά και στα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου που ήταν επί ποδός για την επιτυχία της διοργάνωσης.


Το καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς επιμελήθηκαν οι Μαρουσιώτες Λέττα και Πολυχρόνης Κορρές με το συγκρότημά τους από τη γειτονιά των Εργατικών Κατοικιών.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο