Σε νέους και επαγγελματίες της πόλης μίλησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email










Για τα έργα που έχουν γίνει στο Κέντρο του Αμαρουσίου, μίλησε ο κ. Πατούλης σε νέους και επαγγελματίες της πόλης μας.
|download file .jpg 114Kb|



|download file .jpg 122Kb|



 


 


Σε συγκέντρωση νέων και επαγγελματιών της πόλης μίλησε την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, σε καφετέρια του Κέντρου του Αμαρουσίου.


Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει από την Δημοτική αρχή τα 3μιση χρόνια που πέρασαν, κι έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην Βιοκλιματική Ανάπλαση του Ιστορικού εμπορικού Κέντρου. «Καταφέραμε κι εξασφαλίσαμε από την Νομαρχία Αθηνών 7,5 εκατομμύρια ευρώ για την Βιοκλιματική Ανάπλαση του Κέντρου του Αμαρουσίου. Ένα έργο πνοής, που θα αλλάξει το πρόσωπο της πόλης και δεν θα στοιχίσει στους κατοίκους ούτε ένα ευρώ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.


Ακόμη ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στα έργα αισθητικής αναβάθμισης και αποκατάστασης των κακοτεχνιών στους δρόμους του κέντρου, με την αποξήλωση των κυβόλιθων και στην  αποκατάσταση και διαμόρφωση του οδοστρώματος στις οδούς Βασ.  Σοφίας–Θησέως – Πλαταιών –Χατζηαντωνίου – 28ης Οκτωβρίου, την ανάπλαση στις Πλατείες Ηρώων, Κασταλίας και Ηλεκτρικού Σταθμού, τις νέες παιδικές χαρές στην πλατεία ΗΣΑΠ και Γαρδέλη και το γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου στην Πλατεία Γαρδέλη, αλλά και στην αναθεώρηση του Σχεδίου για τις Χρήσεις Γης, σύμφωνα με το οποίο, στο παραδοσιακό Κέντρο επιτρέπονται καταστήματα μόνο στο ισόγειο και τον 1ο όροφο, ενώ απαγορεύονται τα ξενοδοχεία και τα κέντρα διασκέδασης.



 



 





 






 








   




 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο