Σε κλίμα συγκίνησης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, διέθεσε εορταστική οικονομική ενίσχυση ύψους 13.000 ευρώ σε 50 οικογένειες της πόλης από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων

Print Friendly, PDF & Email

Εορταστική οικονομική ενίσχυση από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, σε 50 οικογένειες της πόλης που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Η παράδοση των χρηματικών ποσών στους δικαιούχους έγινε σε κλίμα συγκίνησης αλλά και ανταλλαγής ευχών για τον ερχομό του νέου έτους.

Οι δικαιούχοι που προσήλθαν στο γραφείο του Δημάρχου για να μοιραστούν το χρηματικό ποσό των 13.000 ευρώ είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα άνεργοι, οικογένειες με παιδιά, πολύτεκνες αλλά και μονογονεϊκές, άτομα με αναπηρία, που όλοι διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, κατά την παράδοση των χρηματικών ποσών ευχήθηκε σε όλους: «Χρόνια πολλά, υγεία και μία καλύτερη πορεία τη νέα χρονιά. Να είμαστε αισιόδοξοι και να μην χάνουμε την ελπίδα μας στις δύσκολες αυτές συνθήκες που όλους μας έχουν επηρεάσει. Βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό των συμπολιτών μας και εντείνουμε ως Δήμος τις προσπάθειές μας ώστε όλο και περισσότεροι φορείς, ιδιώτες και εταιρίες να στηρίζουν το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Δήμου μας διότι οι συνθήκες ζωής επιβάλλουν εκτός από την υλική υποστήριξη να υπάρχει και οικονομική, προκειμένου να είναι δυνατή η επιβίωσή τους».

Από την πλευρά τους, οι συμπολίτες μας, κατά την παραλαβή των χρηματικών ποσών, μαζί με τις ευχές τους, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς τον Δήμαρχο αλλά και τις ευχαριστίες τους για την υποστήριξη που λαμβάνουν από τον Δήμο.

Οι δικαιούχοι έχουν αξιολογηθεί βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων από την αρμόδια υπηρεσία πρόνοιας του Δήμου.

Ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας να συνδράμουν το έργο του στηρίζοντας το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου: 6041030021509 (IBAN: GR 9001710410006041030021509), που τηρείται στην Τράπεζα Πειραιώς, όπως, επίσης, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Γωνιά Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπα από την παράδοση από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, της εορταστικής χρηματικής ενίσχυσης στους δικαιούχους 1.


Στιγμιότυπα από την παράδοση από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, της εορταστικής χρηματικής ενίσχυσης στους δικαιούχους 2.


Στιγμιότυπα από την παράδοση από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, της εορταστικής χρηματικής ενίσχυσης στους δικαιούχους 3.


Στιγμιότυπα από την παράδοση από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, της εορταστικής χρηματικής ενίσχυσης στους δικαιούχους 4.

Μετάβαση στο περιεχόμενο