Σε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο «μουσικό ταξίδι στο χρόνο», προσκεκλημένος του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων, «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης:  Το έργο που επιτελείτε και η σύσφιξη των πνευματικών δεσμών των απανταχού Ναυπλιέων είναι το κυρίαρχο στοιχείο της επιτυχίας.

Αυτή την ενότητα έχει ανάγκη σήμερα η ελληνική κοινωνία για να φύγει οριστικά από τα δεσμά

της κρίσης και της ύφεσης.

Σε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο «μουσικό ταξίδι στο χρόνο», προσκεκλημένος του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων,

«Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στην ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.  

Η όμορφη βραδιά πλαισιώθηκε από την χορωδία «Ηχοχρωμάτων» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών όπου με γνωστές συνθέσεις Ελληνικών και Ξένων δημιουργών, παραδοσιακές καντάδες και επίκαιρα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια έδωσε την γιορτινή νότα των ημερών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τον δραστήριο Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Κολόκα και το Διοικητικό Συμβούλιο για την πρόσκληση και τόνισε ότι, το έργο που επιτελούν και η σύσφιξη των πνευματικών δεσμών των απανταχού Ναυπλιέων είναι το κυρίαρχο στοιχείο της επιτυχίας.

Ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι αυτή την ενότητα έχει ανάγκη σήμερα η ελληνική κοινωνία για να φύγει οριστικά από τα δεσμά της κρίσης και της ύφεσης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία, τύχη και προκοπή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλίου κ. Δημήτρης Κωστούρος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου κ. Γιώργος Διδασκάλου.

 

Σχετικά αρχείαΣε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο «μουσικό ταξίδι στο χρόνο», προσκεκλημένος του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων, «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου_1


Σε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο «μουσικό ταξίδι στο χρόνο», προσκεκλημένος του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων, «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου_2


Σε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο «μουσικό ταξίδι στο χρόνο», προσκεκλημένος του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων, «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο