Σε ατμόσφαιρα εορταστική το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Από κάθε θέση ευθύνης θα στηρίζω αυτό το αξιέπαινο έργο πολιτισμού που έχει κατακτήσει το Μαρούσι και τους ακόμη υψηλότερους στόχους που θα θέσει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού τα επόμενα χρόνια

 

Με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου και υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη και του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΚΕΔΑ) κ. Νικόλαου Πέππα, το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου σε ατμόσφαιρα εορταστική έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατέρας Τιμόθεος από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και ο πατέρας Εμμανουήλ του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, οι οποίοι ευχήθηκαν στους παριστάμενους το 2019 να είναι μια χρονιά ειρηνική και δημιουργική με υγεία για όλους.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης στο χαιρετισμό του απευθυνόμενους στα μέλη και στους φίλους του Κέντρου, τους ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι μια χρονιά παραγωγική με ευημερία και υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.

Αναφερόμενος στο σημαντικό έργο που έχει επιτευχθεί στον τομέα του πολιτισμού στο Μαρούσι επί 12 συναπτά έτη, συνεχάρη τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαο Πέππα, επιβραβεύοντας την προσπάθεια τόσο του ιδίου, όσο και εκείνων που εργάστηκαν αδιάκοπα, ώστε, «σήμερα ο πήχης να είναι ψηλά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και το Μαρούσι να πρωτοπορεί στην ποιοτική παραγωγή πολιτισμού.»
«Από κάθε θέση ευθύνης, θα στηρίζω αυτό το αξιέπαινο έργο πολιτισμού που έχει κατακτήσει το Μαρούσι και τους ακόμη υψηλότερους στόχους που θα θέσει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού τα επόμενα χρόνια»
πρόσθεσε ο κ. Πατούλης μιλώντας για την υποψηφιότητα του ως Περιφερειάρχης Αττικής. 

Τις εγκάρδιες ευχές του προς τους παριστάμενους έδωσε από την πλευρά ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας, εκφράζοντας τις θερμότατες ευχαριστίες του προς τον κ. Πατούλη για την αμέριστη στήριξή του στις πρωτοβουλίες του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και τη διαρκή και αδιάλειπτη παρουσία και συμμετοχή του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. 

Στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης απένειμε στην κα Κέλλυ Λουφάκη, Πρωταθλήτρια Ελλάδας στην Ξιφασκία με Αμαξίδιο και Πρέσβειρα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Be Active, τιμητική πλακέτα για την «ουσιώδη στήριξη της ελπιδοφόρας διάδοσης, προώθησης της καλλιέργειας των αξιών και της προσφοράς του Αθλητικού, Ολυμπιακού και Εθελοντικού ιδεώδους στη νέα γενιά, σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό Δήμο Αμαρουσίου.»

Την εκδήλωση διάνθισε μουσικά με εορταστικά τραγούδια η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση της διευθύντριας του Ωδείου κας Φωτεινής Κοσκόρου.                             

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθανάσιος Βελής, Κατερίνα Ιωάννου, Βασίλης Κόκκαλης, Πέτρος Κόνιαρης,  Ελένη Λέκκα, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σμυρνής, Στέφανος Τσιπουράκης.

Επίσης, η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη και εκπρόσωποι συλλόγων φορέων της πόλης. 

 

Σχετικά αρχείαΣε ατμόσφαιρα εορταστική το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα_1


Σε ατμόσφαιρα εορταστική το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα_2


Σε ατμόσφαιρα εορταστική το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα_3


Σε ατμόσφαιρα εορταστική το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα_4


Σε ατμόσφαιρα εορταστική το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα_5

Μετάβαση στο περιεχόμενο