Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημάρχου Περιστερίου Α. Παχατουρίδη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Δήμαρχοι σαν τον Α. Παχατουρίδη αποδεικνύουν πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να αποτελέσει ισχυρό πυλώνα ανάπτυξης και διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής στις τοπικές κοινωνίες»

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης.

Κατά την εκδήλωση ο κ. Παχατουρίδης προχώρησε σε απολογισμό της δεκαεξάχρονης θητείας του στο Δήμο, παρουσία πλήθους πολιτών.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους και εξήρε το αυτοδιοικητικό έργο του κ. Παχατουρίδη, επισημαίνοντας πως τα τελευταία 16 χρόνια, στο τιμόνι του Δήμου, είναι ένας δραστήριος και οραματικός άνθρωπος, ο οποίος αναμόρφωσε την πόλη του Περιστερίου και βελτίωσε αισθητά την καθημερινότητα των πολιτών.

Στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων επισήμανε τα εξής:

« Θέλω να συγχαρώ το φίλο και συνάδερφο Ανδρέα Παχατουρίδη για το έργο του όλα αυτά τα χρόνια. Διοικεί με αποτελεσματικότητα, όραμα και τα αποτελέσματα είναι ορατά. Το Περιστέρι έχει αλλάξει όψη και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι.

Δήμαρχοι σαν τον Α. Παχατουρίδη αποδεικνύουν πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να αποτελέσει ισχυρό πυλώνα ανάπτυξης και διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής στις τοπικές κοινωνίες. Ωστόσο κλειδί για την ισχυροποίηση του θεσμού μας είναι η αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση η οποία θα συνεχίσει να διεκδικεί οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια προς όφελος των πολιτών».

 

Σχετικά αρχείαΣτην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημάρχου Περιστερίου Α. Παχατουρίδη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης_1


Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημάρχου Περιστερίου Α. Παχατουρίδη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης_2


Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημάρχου Περιστερίου Α. Παχατουρίδη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο