Σε 4 πρωτοετείς φοιτητές παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης τα πιστοποιητικά επιλογής στο πρόγραμμα Υποτροφιών του Ιωάννη Σ. Λάτση

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Στηρίζουμε τους νέους μας στα πρώτα ακαδημαϊκά τους βήματα και προωθούμε την αριστεία κάθε χρόνο στο Μαρούσι μέσα από σημαντικές χορηγίες   

Σε τέσσερεις πρωτοετείς φοιτητές παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης τα πιστοποιητικά επιλογής στο πρόγραμμα Υποτροφιών για την κάλυψη εξόδων πρώτης εγκατάστασης στον τόπο σπουδών τους εκτός Αττικής, με χρηματοδότηση του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

Ύστερα από αξιολόγηση, οι τέσσερεις πρωτοετείς φοιτητές κρίθηκαν ότι είναι οι δικαιούχοι των υποτροφιών, καθώς πληρούσαν όλα τα κοινωνικά κριτήρια που είχαν τεθεί.

Όπως ανακοίνωσε το Ίδρυμα Λάτση, το ύψος έκαστης εκ των υποτροφιών ανέρχεται στα 2000 ευρώ και χορηγείται μόνο για το πρώτο έτος σπουδών, ενώ τις επόμενες ημέρες το ποσόν θα κατατεθεί στο λογαριασμό των φοιτητών.

Τα πιστοποιητικά επιλογής παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στην εκδήλωση για το «Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης»

 ευχόμενος «Καλές Σπουδές» και «Χρόνια Πολλά» στους παριστάμενους γονείς και φοιτητές.
Παράλληλα, ευχαρίστησε το Ίδρυμα Λάτση για την κοινωνική ευαισθησία του, μέσα από την οποία όπως υπογράμμισε «στηρίζουμε έμπρακτα για δεύτερη χρονιά τους νέους της πόλης μας στα πρώτα βήματα της ακαδημαϊκής τους πορείας και τις  οικογένειες τους, γεγονός που θα συνεχίσουμε να πράττουμε και τα επόμενα χρόνια με την αρωγή και την κοινωνική  αλληλεγγύη των συμπολιτών μας. 

Θα συνεχίσουμε επίσης να προωθούμε και να επιβραβεύουμε κάθε χρόνο την αριστεία στους νέους μας, εξασφαλίζοντας σημαντικές χορηγίες » κατέληξε ο κ. Πατούλης.

 

Σχετικά αρχείαΣε 4 πρωτοετείς φοιτητές παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης τα πιστοποιητικά επιλογής στο πρόγραμμα Υποτροφιών του Ιωάννη Σ. Λάτση_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο