Με τον πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου «Νίκη Αμαρουσίου» κ. Αντώνη Τσεκένη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Ο Δήμος Αμαρουσίου θα είναι πάντα στο πλευρό του Σωματείου, όπως εμπράκτως έχει αποδείξει, ανοίγοντας διάπλατα νέους δρόμους συμμετοχής στον αθλητισμό και στο ευ αγωνίζεσθε.

Με τον πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου «Νίκη Αμαρουσίου» κ. Αντώνη Τσεκένη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Στην εθιμοτυπική συνάντηση αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές ενώ ο κ. Τσεκένης προσέφερε στον κ. Πατούλη το ημερολόγιο του Σωματείου για το 2018.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε πολλές επιτυχίες στη «Νίκη Αμαρουσίου» για τη νέα χρονιά συγχαίροντας τον κ. Τσεκένη για την σπουδαία δουλειά που επιτελούν μέσω του Αθλητισμού για τα παιδιά της πόλης μας.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι πάντα στο πλευρό του Σωματείου, όπως εμπράκτως έχει αποδείξει, ανοίγοντας διάπλατα νέους δρόμους συμμετοχής στον αθλητισμό και στο ευ αγωνίζεσθε.

 

Σχετικά αρχείαΜε τον πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου «Νίκη Αμαρουσίου» κ. Αντώνη Τσεκένη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Μετάβαση στο περιεχόμενο