Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου , Από το Μαρούσι ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η λειτουργία διαδημοτικής λεωφορειακής γραμμής συγκοινωνίας.

Print Friendly, PDF & Email
Οι Δήμαρχοι Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, Πεύκης κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος και Λυκόβρυσης κ. Δ. Φωκιανός, σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2008 και ώρα 12:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δημητρίου Μόσχα).

Αντικείμενο της συνέντευξης θα είναι η παρουσίαση της πρωτοβουλίας που αναλαμβάνει ο Δήμος Αμαρουσίου, σε συνεργασία με τους όμορους Δήμους Πεύκης και Λυκόβρυσης, για τη λειτουργία για πρώτη φορά στην Ελλάδα λεωφορειακής γραμμής  Διαδημοτικής Συγκοινωνίας που θα συνδέει τους τρεις Δήμους.

Η Διαδημοτική Συγκοινωνία θα λειτουργεί με λεωφορεία του Δήμου Αμαρουσίου, που έχουν παραχωρηθεί για το σκοπό αυτό από την ΕΘΕΛ.

Στόχος της λειτουργίας της γραμμής αυτής είναι να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις των πολιτών εντός των ορίων των τριών Δήμων, να μειωθεί η χρήση των Ι.Χ. και να διευκολυνθεί η πρόσβαση των πολιτών στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι.

Η λειτουργία της διαδημοτικής γραμμής συγκοινωνίας Μαρούσι – Πεύκη- Λυκόβρυση υπηρετεί την πολιτική μεταφορών της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αμαρουσίου.

Στα πλαίσια της πολιτικής αυτής ο Δήμος Αμαρουσίου διαδραματίζει επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο στο δίκτυο των  7 Δήμων που προωθούν, σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών, τη λειτουργία της Διαδημοτικής Συγκοινωνίας Βορείων Προαστίων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο