Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης από τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου προς τους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Αμαρουσίου για τις εορτές του Πάσχα

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Και αυτό το Πάσχα ας προσφέρουμε όλοι απλόχερα τη στήριξή μας σε όσους την έχουν ανάγκη

Μεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών πρώτης ανάγκης και  ατομικής υγιεινής, απορρυπαντικά, χαρτικά, αλλά και είδη ρουχισμού και βιβλία προσέφερε όπως κάθε  χρόνο για τις εορτές του Πάσχα ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου για τη στήριξη των ωφελούμενων  από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αμαρουσίου.

Η παράδοση των ειδών πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου από την Πρόεδρο κα Δήμητρα Τσουκλείδου και τα μέλη του Δ.Σ., παρουσία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, ο οποίος εξήρε την πολύπλευρη και αδιάκοπη προσφορά των μελών του Συλλόγου προς τους ευπαθείς συνανθρώπους μας.

« Σας τιμούμε και σας ευχαριστούμε για την πάγια στήριξη που προσφέρετε στους ευπαθείς συμπολίτες μας μέσα από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου, ιδιαίτερα αυτές τις Άγιες Ημέρες αγάπης και προσφοράς στον συνάνθρωπο.  Σ’ ένα κράτος που υστερεί σε κοινωνικές δομές, η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε αγαστή συνεργασία με τους συλλόγους, τους φορείς αλλά και τους απλούς πολίτες στέκεται με αγάπη και αλληλεγγύη δίπλα σε όσους μας χρειάζονται, διατηρώντας την κοινωνική συνοχή στις τοπικές κοινωνίες μας. Και αυτό το Πάσχα ας προσφέρουμε όλοι απλόχερα τη στήριξή μας σε όσους την έχουν ανάγκη. »                                 

Η Πρόεδρος του Δ.Σ κα Δήμητρα Τσουκλείδου, ευχόμενη σε όλους «Χρόνια Πολλά» και «Καλή Ανάσταση», υπογράμμισε ότι τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου υποστηρίζουν το σημαντικό κοινωνικό έργο της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση. 

 Στην παράδοση των ειδών παραβρέθηκε επίσης η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη. 

 

Σχετικά αρχείαΠροσφορά αγάπης και αλληλεγγύης από τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου προς τους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Αμαρουσίου για τις εορτές του Πάσχα

Μετάβαση στο περιεχόμενο