Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου δεν έχει όριο

Print Friendly, PDF & Email

Η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι για μια ακόμη φορά εκτίθεται με τις ανακοινώσεις που εκδίδει.

Εγκαλεί τη σημερινή Δημοτική Αρχή του Δήμου Αμαρουσίου για δήθεν ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς , σε μια περίοδο που σχεδόν σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες,  η Κυβέρνηση έχει ήδη εκχωρήσει σε ιδιώτες τις υπηρεσίες καθαριότητας και φύλαξης.

Ο Δήμος Αμαρουσίου και η Διοίκηση του Νομικού Προσώπου που είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία των παιδικών σταθμών φροντίζουν να λειτουργούν άψογα οι δημοτικοί σταθμοί της πόλης. Όπου μπορεί, καλύπτει τις ανάγκες και μόνιμο προσωπικό κι όπου δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, αναθέτει την εκτέλεση απαραίτητων εργασιών σε ιδιώτες εργολάβους. Αυτό που μας ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στις οικογένειες της πόλης μας. Κι όχι οι ιδεοληψίες της αντιπολίτευσης.

Την ίδια ακριβώς πρακτική και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό, ακολουθεί και η σημερινή Κυβέρνηση. Σε ιδιώτες εργολάβους έχει ανατεθεί η καθαριότητα αλλά και η φύλαξη σε Υπουργεία, Νοσοκομεία, Νομικά Πρόσωπα του Δημοσίου. Ακόμη και η Περιφέρεια  Αττικής για τις ίδιες υπηρεσίες, ιδιώτες εργολάβους χρησιμοποιεί.

Κι εύλογα αναρωτιόμαστε , γιατί δεν έχει βγάλει μέχρι σήμερα έστω και μία ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου σε βάρος της Κυβέρνησης; Σε άλλη χώρα ζουν ή κάνουν ότι δεν γνωρίζουν;

Τελικά η υποκρισία τους έχει όριο ή όχι;

Που νομίζουν ότι απευθύνονται και πόσο ακόμη πιστεύουν ότι μπορούν να εξαπατούν με ψέματα και λαϊκισμούς τους πολίτες;

Μετάβαση στο περιεχόμενο