Προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος στα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email














 



 


 


Έναρξη του προγράμματος,Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010 



Προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων και νηπιαγωγείων της πόλης θα πραγματοποιήσει με τη συμβολή εθελοντών οδοντιάτρων, ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού».


Το πρόγραμμα Προληπτικής Στοματικής Υγιεινής, εντάσσεται σε ένα σύνολο δράσεων και πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει ο Δήμος Αμαρουσίου, οι οποίες αφορούν στην πρόληψη και αγωγή υγείας των πολιτών, την ενημέρωση και ευαισθητοποίησή τους σε ζητήματα πρόληψης.


Ο Προληπτικός Οδοντιατρικός έλεγχος ξεκινά την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου  και θα ολοκληρωθεί στις 23 Μαρτίου 2010. Θα πραγματοποιείται σε κινητή οδοντιατρική μονάδα πλήρως εξοπλισμένη, ευγενική χορηγία από το «Χαμόγελο του Παιδιού».  


Με την ευκαιρία της έναρξης του προγράμματος προληπτικού οδοντιατρικού ελέγχου ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης υπογραμμίζει:
« Στις υψηλές προτεραιότητες του Δήμου Αμαρουσίου είναι η φροντίδα των παιδιών της πόλη μας. Μέσα από στοχευμένα προγράμματα ιατρικής πρόληψης, όπως είναι ο ετήσιος προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος , θωρακίζουμε την υγεία των παιδιών μας. Στην προσπάθεια μας για την παροχή υπηρεσιών κοινωνικού χαρακτήρα υψηλής ποιότητας σημαντική είναι η συμβολή των εθελοντών γιατρών, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω για την πολύτιμη  συμμετοχή τους. Επενδύουμε στην εθελοντική προσφορά όλων των πολιτών σε δράσεις και ενέργειες που προάγουν την κοινωνική συνοχή και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.»                          


  Υπεύθυνος φορέας για την υλοποίηση του προγράμματος είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση Αλληλεγγύης και Πρόληψης και την εποπτεία υλοποίησης του προγράμματος έχει ο Πρόεδρος  κ. Ιωάννης Πουλόπουλος.





 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο