Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τους Δημάρχους Πεύκης και Λυκόβρυσης για τη Διαδημοτική Συγκοινωνία

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τους Δημάρχους  Πεύκης Γ. Θεοδωρακόπουλο και Λυκόβρυσης Δ. Φωκιανό, τον γ.γ. του Δήμου Μ. Χρηστάκη, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας Γ. Ζήκο και τον Αντιδήμαρχο Πεύκης Γ. Μέγας, στη συνάντηση που είχαν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου για τη Διαδημοτική Συγκοινωνία.
|download file .jpg 87 KB|

 


 


Συνάντηση με τους Δημάρχους Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και Λυκόβρυσης Δημήτρη Φωκιανό, είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. 


Στην συνάντηση ολοκληρώθηκε η συζήτηση επί της προγραμματικής σύμβασης, που πρόκειται να υπογραφεί μεταξύ των τριών Δήμων και να έλθει προς ψήφιση στα Δημοτικά Συμβούλια, για το νέο καθεστώς λειτουργίας της Διαδημοτικής Συγκοινωνίας, που συνδέει το Μαρούσι με τους δύο Δήμους.


Στη συνάντηση συμφωνήθηκε οι Δήμοι Πεύκης και Λυκόβρυσης να διαθέσουν από ένα οδηγό, ώστε να καλύπτονται καθημερινά οι δύο βάρδιες της Διαδημοτικής Συγκοινωνίας. Ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να διαθέτει το κόκκινο λεωφορείο για τη λειτουργία της γραμμής  και τα λειτουργικά έξοδα για την πραγματοποίηση των δρομολογίων.


Αξίζει να αναφερθεί ότι η Διαδημοτική Συγκοινωνία που συνδέει το Μαρούσι με τους δύο όμορους Δήμους είναι η πρώτη που λειτουργεί στην Ελλάδα και ήταν μία πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη. Από το Μάρτιο του 2008 έως σήμερα λειτουργεί με επιδότηση από το Δήμο Αμαρουσίου, για την εξυπηρέτηση των πολιτών που επιθυμούν να επισκεφθούν το ιστορικό εμπορικό κέντρο της πόλης, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν το ΙΧ αυτοκίνητο.                      


Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο γενικός γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου κ. Μιχάλης Χρηστάκης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κυκλοφορίας και Συγκοινωνίας κ. Γιώργος Ζήκος και ο Αντιδήμαρχος Πεύκης κ. Γιάννης  Μέγας
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο