Προχωρούν οι διαδικασίες για το μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα σε Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας και Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος.

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 110KB|


 


Συνάντηση με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος κ. Δ. Φιλιώτη είχε στα γραφεία του Διαδημοτικού Δικτύου  Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο. Τ. Α. στο Μαρούσι, ο πρόεδρος του Δικτύου και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Η συνάντηση έγινε εν όψει του Μνημονίου συνεργασίας το οποίο θα υπογραφεί μεταξύ του ΔΔΥ και του ΣΦΕΕ, ώστε να εφαρμοστούν με κεφάλαια του ΣΦΕΕ και μέσα από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, προληπτικά προγράμματα στα μέλη του Διαδημοτικού Δικτύου.
Δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες και τον Σεπτέμβριο η προγραμματική σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών θα είναι έτοιμη, ούτως ώστε να αρχίσουν να αναπτύσσονται τα προγράμματα, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Ο κ. Πατούλης δήλωσε σχετικά: «Το Μνημόνιο συνεργασίας με τον ΣΦΕΕ θα μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε καινοτόμες ενέργειες σε συνέχεια όλων όσων έχουμε κάνει ως σήμερα. Πρέπει να έχουμε πάντα υπ’ όψη μας ότι η πρόληψη πρέπει να είναι το κυρίαρχο στοιχείο των ενεργειών και των δράσεών μας».
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο