Πολιτική απρέπεια από την κα Μ. Διακολιού, η σύνδεση μιας εγκληματικής πράξης με τη δημοτική περιουσία.

Print Friendly, PDF & Email

Με μια ανεπίτρεπτη ανακοίνωση, η δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης κα Μ. Διακολιού επιχειρεί να εκμεταλλευθεί την άγρια δολοφονία ενός συνανθρώπου μας, για να ασκήσει κριτική στη σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου.

Η ενέργεια αυτή είναι ηθικά και πολιτικά απαράδεκτη.

Κανένας δεν έχει δικαίωμα να πατά επί πτωμάτων, στην προσπάθεια του να αποκομίσει πρόσκαιρα μικροπολιτικά οφέλη. Όφειλε να επιδείξει υπευθυνότητα, σοβαρότητα, ευαισθησία και σεβασμό στην απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής.

Δυστυχώς τα απαραίτητα αυτά στοιχεία για ένα πολιτικό πρόσωπο δεν τα διαθέτει η κα Μ. Διακολιού, όπως αποδείχθηκε από την ανακοίνωσή της.

Είναι μάλιστα τέτοια η σύγχυσή της, που δεν έχει αντιληφθεί  ότι η δολοφονία της άτυχης γυναίκας δεν έγινε στον υπόγειο χώρο στάθμευσης, αλλά αλλού.

Όσον αφορά τον  υπόγειο χώρο στάθμευσης  ιδιοκτησίας του Δήμου Αμαρουσίου, αυτό παρέμενε κλειστό εξαιτίας του γεγονότος ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός που διενεργούν οι υπηρεσίες μας, με σκοπό την παραχώρηση έναντι μισθώματος μέρους του πάρκινγκ, ενώ το υπόλοιπο τμήμα θα δοθεί δωρεάν προς  χρήση σε δημότες με κριτήρια κοινωνικά.

Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες είναι αυτοί που θα αξιολογήσουν την έλλειψη μέτρου, ανθρωπιάς και υπευθυνότητας της κας Μ. Διακολιού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο