Πλήθος καταναλωτών επέλεξε την 34η Αγροτική Δράση του Δήμου Αμαρουσίου για τις Πασχαλινές αγορές του

Print Friendly, PDF & Email

Ανήμερα της Κυριακής των Βαΐων, και παρά το γεγονός ότι τα καταστήματα ήταν ανοικτά και άλλες υπαίθριες αγορές ταυτόχρονα υλοποιούνταν σε γύρω Δήμους, οι εκατοντάδες καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, που σταθερά τιμούν με την εμπιστοσύνη τους την Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου, έδωσαν το «παρών» και στην 34η Εορταστική Δράση για τις καθιερωμένες Πασχαλινές αγορές τους σε προϊόντα αρίστης ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Η πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, για την υλοποίηση των αγροτικών δράσεων ως αντίδοτο στην κρίση, ξεκίνησε το 2012 και έχει γίνει πλέον θεσμός. Εδώ και έξι χρόνια στηρίζει τα ελληνικά νοικοκυριά εξασφαλίζοντάς τους, χάρη στην απουσία μεσάζοντα, υψηλής ποιότητας ελληνικές γεύσεις και προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με την ευκαιρία της 34ης εορταστικής δράσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανέφερε: «Η σταθερή προτίμηση και το αμείωτο ενδιαφέρον των καταναλωτών όλα αυτά τα χρόνια από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων, αποδεικνύουν ότι η πολύ καλή οργάνωση της δράσης μας και η μεγάλη ποικιλία σε παραγωγούς και προϊόντα αποτελούν πόλο έλξης για τους καταναλωτές τοποθετώντας τη δράση του Δήμου μας ψηλά στη λίστα των επιλογών τους για τις αγορές τους».

Στην εορταστική δράση της Κυριακής των Βαΐων οι καταναλωτές είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 250 προϊόντα. Μεταξύ των προϊόντων με τη μεγαλύτερη ζήτηση ήταν το ελαιόλαδο, το μέλι, το κρασί, τα νηστίσιμα προϊόντα, τα θαλασσινά και τα πασχαλινά εδέσματα. Οι συμμετέχοντες παραγωγοί έχουν επιλεγεί βάσει σχετικών ελέγχων και πιστοποιήσεων.

Οι καταναλωτές εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τη μεγάλη ποικιλία των προσφερόμενων προϊόντων και τις τιμές τους, και συνεχάρησαν τον υπεύθυνο των δράσεων του Δήμου Αμαρουσίου Παντελή Τσιτσιμπάση, για την άρτια οργάνωση.
 

Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, από την πλευρά της, ευχαρίστησε θερμά τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους, τους παραγωγούς για την ενίσχυση των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Ανεξαιρέτως οι παραγωγοί προσέφεραν, επίσης, προϊόντα για την πραγματοποίηση της εορταστικής εκδήλωσης ανήμερα του Πάσχα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει και στους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου που σταθερά με την εθελοντική εργασία τους στηρίζουν τη διοργάνωση της δράσης.

Στην 34η αγορά παραβρέθηκαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Βασίλης Κόκκαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Λέκκα, Ελένη Βλάχου και Παναγιώτης Σαγρής.

Η επόμενη δράση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 13 Μαΐου 2018.

 

 

Σχετικά αρχείαΠλήθος καταναλωτών επέλεξε την 34η Αγροτική Δράση του Δήμου Αμαρουσίου για τις Πασχαλινές αγορές του_1


Πλήθος καταναλωτών επέλεξε την 34η Αγροτική Δράση του Δήμου Αμαρουσίου για τις Πασχαλινές αγορές του_2


Πλήθος καταναλωτών επέλεξε την 34η Αγροτική Δράση του Δήμου Αμαρουσίου για τις Πασχαλινές αγορές του_3


Πλήθος καταναλωτών επέλεξε την 34η Αγροτική Δράση του Δήμου Αμαρουσίου για τις Πασχαλινές αγορές του_4


Πλήθος καταναλωτών επέλεξε την 34η Αγροτική Δράση του Δήμου Αμαρουσίου για τις Πασχαλινές αγορές του_5


Πλήθος καταναλωτών επέλεξε την 34η Αγροτική Δράση του Δήμου Αμαρουσίου για τις Πασχαλινές αγορές του_6

Μετάβαση στο περιεχόμενο