Πεζοπορία

Print Friendly, PDF & Email

Αποδράσεις στη φύση

Το Αθλητικό Κέντρο Δήμου Αμαρουσίου σας καλεί σε μια διαφορετική προσέγγιση του βουνού και της φύσης. Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας με εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση.

Οκτώβριος 2012 – Ιούνιος 2013

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν πεζοπορικά παπούτσια και να έχουν σακίδιο πλάτης που να περιέχει: 1 ½ λίτρο νερό, σκούφο και γάντια τους χειμερινούς και καπέλο τους καλοκαιρινούς μήνες, αδιάβροχο-αντιανεμικό κι ένα πουλόβερ ή φλις. Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στο σακίδιο έτσι ώστε τα χέρια να είναι τελείως ελεύθερα κατά το περπάτημα. Τέλος, προτείνεται να χρησιμοποιούνται μπαστούνια (μπατόν) πεζοπορίας.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 • Συμπλήρωση αιτήσεων και πληρωμή συμμετοχής μόνο στο ΑΟΔΑ (Δημ. Κολυμβητήριο «Μιχ. Μανιός») από Δευτέρα απόγευμα στις 12:00 έως και Πέμπτη στις 21:00, πριν την πεζοπορία. Το κάθε μέλος μπορεί να εγγράψει πέρα από τον εαυτό του ένα ακόμα άτομο.
 • Το ετήσιο κόστος εγγραφής του προγράμματος για δημότες / κατοίκους είναι 10 € ενώ για ετεροδημότες είναι 15 €.  
 • Το ποσό συμμετοχής είναι 12 € για της μονοήμερες και 36 € για τις τριήμερες και περιλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς με πούλμαν και τους συνοδούς. Κάθε άλλη μεταφορά (πλοία, τρένα κτλ) καθώς και τα έξοδα διαμονής και διατροφής βαρύνουν τους ίδιους τους συμμετέχοντες.
 • Στις τριήμερες εκδρομές μαζί με το ποσό συμμετοχής θα καταβάλλεται και ποσό 20 € ως προκαταβολή για το ξενοδοχείο. Οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους 20 ημέρες πριν τη διεξαγωγή της εκδρομής. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν επιστρέφονται τα χρήματα, παρά μόνο αν βρεθεί αντικαταστάτης τους.
 • Ακύρωση συμμετοχής σε μονοήμερη εκδρομή με επιστροφή των χρημάτων θα πρέπει να γίνει ως την Πέμπτη πριν τη πεζοπορία εφόσον υπάρχει αντικαταστάτης.
 • Οι ετεροδημότες (με κάρτα μέλους του ΑΟΔΑ) μπορούν να εγγράφονται τις δύο τελευταίες ημέρες των εγγραφών, καταβάλλοντας αυξημένη συμμετοχή κατά 50%. 
  Στις μονοήμερες εκδρομές οι θέσεις στο πούλμαν θα καθορίζονται από τη σειρά εγγραφής, ενώ στις τριήμερες θα υπάρχει εναλλαγή θέσεων.
 • Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών. Εξαιρούνται παιδιά άνω των 13 ετών που συνοδεύονται από τον γονέα τους σε πεζοπορίες Α δυσκολίας.
 • Σε καμιά περίπτωση δεν γίνεται δεκτή η αντικατάσταση συμμετοχής ενός μέλους με άλλο χωρίς συνεννόηση με τον αρχηγό.
 • Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα της πεζοπορίας, όπως αυτό έχει ανακοινωθεί ή τροποποιηθεί από τον αρχηγό της πεζοπορίας και να ακολουθούν τις υποδείξεις του.
 • Ο συμμετέχων θα πρέπει να έχει κάρτα μέλους του ΑΟΔΑ σε ισχύ κι να έχει υπογράψει την αίτηση εγγραφής στο πρόγραμμα.
 • Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο αναχώρησης 15΄ πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης και ο ΑΟΔΑ δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες αποσκευών που μεταφέρονται κατά τη διάρκεια των πεζοποριών.
 • Όσοι δεν εφαρμόζουν τους κανόνες συμμετοχής θα αποκλείονται από τις επόμενες πεζοπορίες.
 • Ο ΑΟΔΑ έχει το δικαίωμα αλλαγής ή μεταβολής των παραπάνω όρων συμμετοχής χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 

ΒΑΘΜΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Α: Διαδρομές σε δρόμους ή ήπια μονοπάτια με ομαλές κλίσεις και μικρή διάρκεια, που απαιτούν μέτρια φυσική κατάσταση.
Β: Διαδρομές κυρίως σε τραχιά μονοπάτια, με ανηφορικές κλίσεις και μεγάλη διάρκεια που απαιτούν καλή φυσική κατάσταση.

ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 213-215

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ
ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΔΑ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  ΚΟΙΛΑΔΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΤΣΑΣ

 • Αναχώρηση 07:00 π.μ. με προορισμό το χωριό Άνω Τρίκαλα Κορινθίας. Από το χιονοδρομικό κέντρο της Ζήρειας θα ακολουθήσουμε μονοπάτι καλής βατότητας που θα μας κατεβάσει στη κοιλάδα της Φλαμπουρίτσας. Στη συνέχεια θα ανηφορίσουμε για 1 ώρα περίπου, πριν αρχίσουμε να κατεβαίνουμε πάλι προς τη μονή του Αγ. Βλάσιου και τα Άνω Τρίκαλα. Φαγητό και επιστροφή.
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ½ – 4 ΩΡΕΣ      ΔΥΣΚΟΛΙΑ  Α
  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΑΠΟ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

 • ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΛΟΣΚΟΠΗ – ΠΑΥΛΙΑΝΗ
  Αναχώρηση 7.00πμ με προορισμό το χωριό Καλοσκοπή Φθιώτιδας. Από εκεί θα ακολουθήσουμε για μια ώρα ανηφορικό δρόμο και μονοπάτι για να βγούμε στη θέση Αγ. Τριάδα. Στη συνέχεια πάλι δασικός δρόμος και μονοπάτι δίπλα σε όμορφη ρεματιά θα μας φέρουν στην Κάτω Παύλιανη. Φαγητό και επιστροφή
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3 – 3 ½ ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α
  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 14/10
   
 • 2 – 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΟΓΝΩΣΙΑ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΙΤΗΣ
  ΣΑΒΒΑΤΟ 2/11: Αναχώρηση 7.00πμ με προορισμό τα Λουτρά Υπάτης. Αφού τακτοποιηθούμε σε ξενοδοχείο θα αναχωρήσουμε προς τον ορεινό όγκο της Οίτης, όπου ειδικός στα μανιτάρια θα μας μυήσει στα μυστικά των μανιταριών και της συγκομιδής τους. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο σε ταβέρνα, όπου θα καταναλωθούν τα μανιτάρια που μαζέψαμε.
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3 – 4 ΩΡΕΣ ΧΑΛΑΡΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ
  ΚΥΡΙΑΚΗ 3/11: Αναχώρηση νωρίς το πρωί με προορισμό τον ορεινό όγκο του Τυμφρηστού, όπου και εκεί θα μαζέψουμε πάλι μανιτάρια με τη συνοδεία του μανιταρολόγου μας. Φαγητό και επιστροφή.
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3 – 4 ΩΡΕΣ ΧΑΛΑΡΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ
  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 14/10
 • ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
  Αναχώρηση 7.00 πμ με προορισμό το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. Από εκεί θα ακολουθήσουμε μονοπάτια και δασικούς δρόμους, για να καταλήξουμε στην ιστορική πόλη των Καλαβρύτων. Φαγητό και επιστροφή.
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3 – 3 ½ ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α
  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 11/11
 • ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
  Αναχώρηση 7.00 πμ με προορισμό το Πολύδροσο Παρνασσού. Έξω από το χωριό θα ακολουθήσουμε ένα δίκτυο μονοπατιών και δασικών δρόμων, για να καταλήξουμε πάνω από την Αμφίκλεια. Προώθηση με το πούλμαν στην Αμφίκλεια, φαγητό και επιστροφή.
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3 – 3 ½ ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α
  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 25/11
 • ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΖΗΡΕΙΑ
  Αναχώρηση 7.00 πμ με προορισμό τα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας. Πάνω από το χωριό θα ακολουθήσουμε δασικό δρόμο προς τη Λίμνη του Δάσιου. Από εκεί θα ακολουθήσουμε μονοπάτι μέσα στα πυκνά δάση της Ζήρειας που θα μας κατεβάσει στη κοιλάδα του Όλβιου ποταμού. Φαγητό στην περιοχή κι επιστροφή.
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3 ½ – 4 ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α
  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 9/12
   
 • ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
  Αναχώρηση 7.00 πμ με προορισμό το χωριό Δελφίνο Φθιώτιδας. Από εκεί θα ακολουθήσουμε δασικό δρόμο που θα μας κατεβάσει στο παλιό σιδηροδρομικό σταθμό του Ασωπού. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε το παλιό μονοπάτι των σιδηροδρομικών, που κινείται πάνω από την σιδηροδρομική γραμμή κι έχει πανοραμική θέα στο φαράγγι του Ασωπού. Μετά το μονοπάτι δασικός δρόμος θα μας βγάλει στο χωριό Ηράκλεια. Φαγητό κι επιστροφή.
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3 – 3 ½ ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α
  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 7/1
   
 • ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΤΤΑΛΗΣ
  Αναχώρηση στις 7.00πμ με προορισμό το χωριό Άτταλη Ευβοίας. Από το χωριό θα ακολουθήσουμε παλιά μονοπάτια που χρησιμοποιούσαν οι ρητινοσυλλέκτες. Κάνοντας έναν γύρο μέσα στα πυκνά πευκοδάση θα επιστρέψουμε και πάλι στο χωριό. Φαγητό κι επιστροφή.
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3 ½ – 4 ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α
  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 20/1
   
 • ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΔΕΣΦΙΝΑ – ΔΕΛΦΟΙ
  Αναχώρηση 7.00 πμ με προορισμό το χωριό Δεσφίνα Βοιωτίας. Από εκεί θα ακολουθήσουμε δασικό δρόμο χωρίς κλίση για 1 ώρα περίπου, πριν συναντήσουμε το παλιό μονοπάτι που κατηφορίζει προς την κοιλάδα του Πλειστού. Η θέα στην κοιλάδα και στους Δελφούς στην απέναντι πλαγιά είναι εντυπωσιακή. Στο τέλος του μονοπατιού θα ακολουθήσουμε πάλι αγροτικό δρόμο για να μας βγάλει στο χωριό Χρυσό. Από εκεί θα ακολουθήσουμε το αρχαίο μονοπάτι των προσκυνητών για να ανεβούμε στους Δελφούς. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο ή/και στο μουσείο.
  Φαγητό και επιστροφή.
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3 ½ – 4 ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α
  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 27/1
   
 • ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΒΕΛΙΤΣΑ
  Αναχώρηση 7.00πμ με προορισμό το χωριό Άνω Τιθορέα Φθιώτιδας. Από εκεί θα ξεκινήσουμε να ανηφορίζουμε ομαλά από δασικό δρόμο ως το εκκλησάκι του Αϊ Γιάννη. Η συνέχεια είναι σε μονοπάτι που θα μας πάει στη τοποθεσία Διπόταμα, μέσα στη ρεματιά της Βελίτσας. Επιστροφή από τα ίδια ως το εκκλησάκι κι από άλλο μονοπάτι ως το χωριό. Φαγητό και αναχώρηση για Αθήνα.
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3 ½ – 4 ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α
  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 10/2
   
 • ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ ΛΙΜΝΗ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΥ
  Αναχώρηση 7.00 πμ με προορισμό το χωριό Μενδενίτσα Φθιώτιδας. Από εκεί θα ακολουθήσουμε δασικό δρόμο που θα μας ανεβάσει ομαλά στο οροπέδιο του Καλλίδρομου με τη λίμνη του. Ακολουθώντας διαφορετικό δρόμο θα κατεβούμε στο χωριό. Φαγητό και επιστροφή.
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3 ½ – 4 ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α
  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 4/3
   
 • 15-16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΡΘΡΥ
  ΣΑΒΒΑΤΟ 15/3: Αναχώρηση 7.00 πμ με προορισμό το χωριό Ανάβρα Μαγνησίας. Εκεί θα περπατήσουμε το περιβαλλοντολογικό και πολιτιστικό πάρκο των πηγών της Ανάβρας. Φαγητό και προώθηση σε ξενοδοχείο στην Νέα Αγχίαλο.
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1 – 1 ½ ΩΡΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α
  ΚΥΡΙΑΚΗ 16/3: Προώθηση στη Μονή της Κάτω Ξενιάς. Από εκεί θα ακολουθήσουμε ανηφορικό μονοπάτι που θα μας οδηγήσει στο χωριό Βρύναινα. Συνεχίζοντας θα κατηφορίσουμε προς το ρέμα του με το παλιό γεφύρι και θα ανεβούμε για να επισκεφθούμε το μοναστήρι της Άνω Ξενιάς. Φαγητό σε γειτονικό χωριό κι επιστροφή.
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3 – 3 ½ ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α
  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 24/2
   
 • ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΤΩ ΤΑΡΣΟΣ – ΦΕΝΕΟΣ
  Αναχώρηση 7.00πμ με προορισμό το χωριό Κάτω Ταρσός Κορινθίας. Από εκεί θα ακολουθήσουμε δασικό δρόμο που θα μας οδηγήσει στα Μετέωρα της Κορινθίας και στη Παναγία των Βράχων. Συνεχίζοντας θα ακολουθήσουμε δασικό δρόμο που με εξαιρετική θέα στη Ζήρεια και στο κάμπο του Φενεού θα μας βγάλει στο ομώνυμο χωριό. Φαγητό και επιστροφή.
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3 – 3 ½ ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α
  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 24/3
   
 • ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΙΤΗ ΜΑΥΡΟΛΙΘΑΡΙ
  Αναχώρηση στις 7.00 πμ με προορισμό το χωριό Μαυρολιθάρι Φωκίδας. Λίγο έξω από το χωριό θα ακολουθήσουμε δασικό δρόμο που θα μας ανεβάσει ψηλά στα πυκνά ελατόδαση της Οίτης με απίστευτη θέα στα ψηλά βουνά της Ρούμελης. Μέσα από ένα δίκτυο δασικών δρόμων θα καταλήξουμε πίσω στο χωριό. Φαγητό και επιστροφή.
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3 – 3 ½ ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α
  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 31/3
   
 • 2 – 4 ΜΑΪΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΑΓΡΑΦΑ
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/5: Αναχώρηση 16.00 με προορισμό το Μουζάκι Καρδίτσας. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο.
  ΣΑΒΒΑΤΟ 3/5: Προώθηση με το πούλμαν στο διάσελο του Τύμπανου Αργιθέας, απ’ όπου θα ακολουθήσουμε δασικό δρόμο που θα μας κατεβάσει στην Αργιθέα.
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 ½ – 3 ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α
  ΚΥΡΙΑΚΗ 4/5: Προώθηση με το πούλμαν στο διάσελο του Αγ Νικολάου, απ’ όπου θα ακολουθήσουμε την ιστορική μουλαρόστρατα προς τη Καμάρα Ανθοχωρίου, ένα πανέμορφο πετρογέφυρο. Συνεχίζοντας σε δασικό δρόμο θα καταλήξουμε στο χωριό Κερασιά της περιοχής της Λίμνης Πλαστήρα. Φαγητό και επιστροφή.
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3 – 3 ½ ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α
  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 7/4
   
 • ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΪΟΥ ΒΑΛΙΜΗ – ΑΓΡΙΔΙ
  Αναχώρηση στις 7.00 με προορισμό το χωριό Βαλίμη Αχαΐας. Από εκεί θα ακολουθήσουμε ομαλό ανηφορικό δρόμο προς το συνοικισμό Καμαρόβρυση. Στη συνέχεια με μονοπάτι και δασικό δρόμο θα φτάσουμε στην ιστορική τοποθεσία Πόρτες Αγριδίου, για να κατηφορίσουμε στο ομώνυμο χωριό. Προώθηση στο γειτονικό Σόλο για φαγητό κι επιστροφή.
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3 ½ – 4 ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α
  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 12/5
   
 • 30 ΜΑΪΟΥ – 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΗΛΙΟΥ
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/5: Αναχώρηση 16.00 με προορισμό την Τσαγκαράδα. Άφιξη και τακτοποίηση σε ξενοδοχείο.
  ΣΑΒΒΑΤΟ 31/5: Προώθηση με το πούλμαν στο ιστορικό χωριό Προμύρι απ’ όπου ακολουθώντας παλιά καλντερίμια μέσα σε όμορφες ρεματιές, θα καταλήξουμε στην πανέμορφη παραλία του Πλατανιά. Μπάνιο, φαγητό και προώθηση στην Αργαλαστή.
  Το απόγευμα από την Αργαλαστή θα ακολουθήσουμε καλντερίμι που θα μας κατεβάσει προς τη παραλία του Λεφόκαστρου, απ όπου θα μας παραλάβει το πούλμαν για να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο.
  Α΄ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 – 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α
  Β΄ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1- 1 ½ ΩΡΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α
  ΚΥΡΙΑΚΗ 1/6: Προώθηση με το πούλμαν στο χωριό Λαμπινού. Από εκεί θα ακολουθήσουμε μονοπάτι που σε λιγότερο από 1 ώρα θα μας κατεβάσει στη παραλία της Λαμπινούς, για ένα δροσιστικό μπάνιο. Συνεχίζοντας θα περάσουμε κι από τη παραλία του Λιμνιώνα πριν καταλήξουμε στη πανέμορφη κι ιδιαίτερη παραλία του Μυλοποτάμου. Μπάνιο φαγητό και επιστροφή.
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 – 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α
  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 5/5
   
 • ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΛΟΎΝΑΣ
  Αναχώρηση 7.00πμ με προορισμό το χωριό Δάφνη Ευβοίας. Από τη παραλία της Δάφνης θα ακολουθήσουμε το παραλιακό μονοπάτι, που σκαρφαλώνει στις απότομες πλαγιές του Όρους Καντήλι και θα μας οδηγήσει στην πανέμορφη κι απομονωμένη παραλία της Μελούνας. Μπάνιο κι επιστροφή από την ίδια διαδρομή στη παραλία της Δάφνης. Φαγητό κι επιστροφή. (Η διαδρομή απαιτεί να έχουμε αρκετό νερό μαζί μας)
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3 ½ – 4 ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α
  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 10/6

 

 

Δείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και επιλέξτε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής.
 
 • 2 φωτογραφίες
 • Για κατοίκους Αμαρουσίου επίδειξη της ARTEMIS CARD ή φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ
 • Ιατρική βεβαίωση από Παθολόγο ή Καρδιολόγο
Μετάβαση στο περιεχόμενο