Παρουσία του Νέου Δημάρχου, εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στο Μαρούσι. Επαφές της Δημοτικής Αρχής, με φορείς της πόλης

Print Friendly, PDF & Email

 

Ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Μαρούσι εορτάστηκε και αυτή τη χρονιά με τη δέουσα λαμπρότητα, παρουσία της Νέας Δημοτικής Αρχής της πόλης, αλλά και εκατοντάδων συμπολιτών μας.

Ο νέος Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γεώργιος Πατούλης παρακολούθησε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην Μητρόπολη Αμαρουσίου για την εορτή των Θεοφανείων.  Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από Δημοτικούς Συμβούλους  όλων των δημοτικών παρατάξεων παραβρέθηκε στην τελετή του Αγιασμού των υδάτων στην πλατεία Αγίας Λαύρας και ευχήθηκε σε όλους τους συμπολίτες  μας ‘Χρόνια Πολλά ‘.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος παρευρέθηκε , προσκεκλημένος από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αθμονέων, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργανώθηκε στο κέντρο ‘ Αυλαία ‘, παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου.

Επίσης, ο κ. Πατούλης μετέβη στα γραφεία του Εξωραϊστικού Συλλόγου στο Ψαλίδι για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο κ. Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους και υπογράμμισε ότι ‘στις προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής είναι η αντιμετώπιση και επίλυση των χρόνιων προβλημάτων στις γειτονιές. Και μια από τις γειτονιές που θα ρίξουμε ιδιαίτερο βάρος είναι η περιοχή του Ψαλιδίου η οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Στόχος μας παραμένει η αναβάθμιση της εικόνας της πόλης μας, η βελτίωση των υποδομών καθώς και να απολαμβάνουν οι συμπολίτες μας μία καλύτερη ποιότητα ζωής ‘.

Μετάβαση στο περιεχόμενο