Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου η επίδειξη λειτουργίας νέας πλυστικής μηχανής οδών και πεζοδρομίων

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Με νέα μέσα εξελίσσουμε το επίπεδο της καθαριότητας στην πόλη μας»

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 στην πλατεία του σταθμού ΗΣΑΠ, η επίδειξη λειτουργίας νέου τροποποιημένου οχήματος του Δήμου που φέρει ειδική πλυστική μηχανή. Υπό τις οδηγίες του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη το τεχνικό προσωπικό του Δήμου παρουσίασε στον Δήμαρχο τις δυνατότητες της νέας πλυστικής μηχανής και τον οικολογικό της χαρακτήρα καθώς αφαιρεί ρύπους από πεζοδρόμια και δρόμους,  με εύκολο τρόπο με τη δύναμη της υψηλής πίεσης νερού.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της ενημέρωσης έδωσε εντολή να ξεκινήσουν οι εργασίες καθαρισμού από το εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου και τους παρακείμενους δρόμους και στη συνέχεια να επεκταθούν και σε άλλες γειτονιές της πόλης «που είναι αναγκαίο ένα τέτοιο όχημα λόγω ευελιξίας και αποτελεσματικότητας» όπως ενδεικτικά ανέφερε, τονίζοντας στη συνέχεια πως «με νέα μέσα εξελίσσουμε το επίπεδο της καθαριότητας στην πόλη μας, αναβαθμίζουμε διαρκώς τον μηχανοκίνητο στόλο μας, σύμφωνα με τις ανάγκες των γειτονιών μας που σε ορισμένα σημεία υπάρχει δυσκολία πρόσβασης». Κλείνοντας, ο Δήμαρχος τόνισε «την υποχρέωση των πολιτών για σεβασμό στον κανονισμό καθαριότητας καθώς είναι η απαραίτητη συνθήκη για ένα Μαρούσι ευπρεπές και φιλικό στον κάτοικο και τον επισκέπτη».

Bίντεο: https://www.facebook.com/dhmos.amarousiou/videos/612394696336629

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την επίδειξη λειτουργίας νέας πλυστικής μηχανής οδών και πεζοδρομίων

 


Στιγμιότυπο 2 από την επίδειξη λειτουργίας νέας πλυστικής μηχανής οδών και πεζοδρομίων

 


Στιγμιότυπο 3 από την επίδειξη λειτουργίας νέας πλυστικής μηχανής οδών και πεζοδρομίων

 


Στιγμιότυπο 4 από την επίδειξη λειτουργίας νέας πλυστικής μηχανής οδών και πεζοδρομίων

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο