Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη τα μέλη του ΚΑΠΗ γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, παρουσία του Προέδρου του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. Ν. Κάββαλου και της υπεύθυνης του ΚΑΠΗ Ρ. Χαλιώτη απευθύνει χαιρετισμό στα μέλη του ΚΑΠΗ, στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με μέλη του ΚΑΠΗ στην τιμητική εκδήλωση για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.


Την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας γιόρτασαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, στην ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Διοίκηση και το προσωπικό για τα τιμήσει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας για την κοινωνική προσφορά τους.


Τα μέλη του ΚΑΠΗ υποδέχτηκαν με εκδηλώσεις αγάπης και ενθουσιασμού τον Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη, ο οποίος στο χαιρετισμό του τόνισε ότι «τα ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, παρά τις δύσκολες συγκυρίες της εποχής, όχι μόνο δεν θα κλείσουν, αλλά καθημερινά θα προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, να βελτιώνουμε και να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν και στους οποίους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.»


«Τα μέλη του ΚΑΠΗ –πρόσθεσε- είναι ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας, καθώς δεν είναι απλά παρόντα μέλη στα ΚΑΠΗ, αλλά έχουν αξιόλογες δημιουργικές δραστηριότητες με τη συμμετοχή τους στα προγράμματά του, ενώ έχουν και ενεργή συμμετοχή στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή της πόλης μας.»


Παράλληλα ο κος Πατούλης αναφερόμενος στην σημαντική προσφορά του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, που έως σήμερα έχει περιθάλψει 4.600 ανασφάλιστους συμπολίτες μας, μέσα από τη συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με το Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να ζητήσουν τη βοήθεια των εθελοντών του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής εάν έχουν ανάγκη.


Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.) κος Νικόλαος Κάββαλος καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους στην τιμητική αυτή εκδήλωση αναφέρθηκε στις δραστηριότητες και τα προγράμματα του ΚΑΠΗ, καθώς και στη σημαντικότητα τους για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.


Στο χαιρετισμό της η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ κα Ρένα Χαλιώτη διαβεβαίωσε τα μέλη του ΚΑΠΗ ότι βρίσκεται κοντά τους και είναι στη διάθεση τους για οτιδήποτε χρειασθούν.


Μέσα σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή θερμών ευχών για υγεία και καλή νέα δημιουργική χρονιά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο