Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, 2.500 θεατές έδωσαν το παρών στα καλλιστεία μοτοσικλέτας Harley Davidson, στην πλατεία ΗΣΑΠ Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος  Πατούλης με τη σύζυγο του Μαρίνα Σταυράκη και το γιό τους Αλέξανδρο μαζί με χιλιάδες θεατές συμμετέχουν  στην εκδήλωση  Bike Show, με μοτοσικλέτες Harley Davidson.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλη συγχαίρει έναν από τους κατόχους μοτοσικλέτας Harley Davidson, που βραβεύτηκε στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης μοτοσικλέτας ανά κατηγορία.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο της  Ελληνικής Λέσχης Φίλων Μοτοσικλέτας Harley Davidson Roberto Macdonald κατά την απονομή των βραβείων στους νικητές του διαγωνισμού.Στιγμιότυπο από την έκθεση με μοτοσικλέτες Harley Davidson στην πλατεία ΗΣΑΠ Αμαρουσίου.


 


Ένα πρωτότυπο απόγευμα Κυριακής απόλαυσαν περισσότεροι από 2.500 θεατές και λάτρεις της μοτοσικλέτας Harley Davidson, στην ετήσια εκδήλωση Bike Show, που διοργάνωσε στην πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου, η Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσικλέτας Harley Davidson με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.


Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με τη σύζυγό του κα Μαρίνα Σταυράκη και το γιό τους Αλέξανδρο, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθουλης,Νικόλαος Πέππας,Νικόλας ʼλεπους και Βασίλης Κόκκαλης.


96 πανέμορφες, απαστράπτουσες μηχανές Harley Davidson επέδειξαν τα κάλλη τους στο  πολυπληθές κοινό, αλλά και ενώπιον κριτικής επιτροπής για την ανάδειξη των τριών καλύτερων ανά κατηγορία, καθώς υπήρχαν 10 κατηγορίες ανάλογα με το μοντέλο και τον τρόπο μετατροπής της μηχανής. 


Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους διοργανωτές και τα μέλη της Λέσχης και να τους συγχαρεί για τη διοργάνωση αυτού του διαφορετικού show, που προσέφερε ψυχαγωγία σε χιλιάδες θεατές.


Υπό τους ήχους ζωντανής Rock μουσικής, απονεμήθηκαν 32 βραβεία από την κριτική επιτροπή,τρία βραβεία σε κάθε κατηγορία και ένα για την καλύτερη μηχανή του show, καθώς και ένα βραβείο με ψήφο κοινού.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο