Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη εγκαινιάστηκε η έκθεση παιδικής ζωγραφικής και ζωγραφικής εφήβων των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με τη σύζυγό του κα Μαρίνα Σταυράκη και το γιο τους Αλέξανδρο παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής και ζωγραφικής εφήβων των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και θαύμασαν τα έργα των μικρών και νέων δημιουργών.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγό του κα Μαρίνα Σταυράκη και τον Αντιδήμαρχο επί θεμάτων Πολιτισμού Ν.Πέππα περιηγούνται στην έκθεση παιδικής ζωγραφικής και ζωγραφικής εφήβων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.H σύζυγος του Δημάρχου κα Μαρίνα Σταυράκη και ο γιος τους Αλέξανδρος παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής και ζωγραφικής εφήβων των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και θαύμασαν τα έργα των μικρών και νέων δημιουργών.H σύζυγος του Δημάρχου κα Μαρίνα Σταυράκη και ο γιος τους Αλέξανδρος μαζί με τους αντιδημάρχους κ.κ. Ν.Πέππα και Ν.Αλεπού παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής και ζωγραφικής εφήβων των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.
Στα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής και ζωγραφικής εφήβων των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, που περιλαμβάνει αξιόλογες δημιουργίες μικρών και νέων καλλιτεχνών παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.


Στην έκθεση παρουσιάζονται μία σειρά από επιλεγμένα έργα ζωγραφικής, που φιλοτέχνησαν με πολύ ταλέντο και μεράκι περισσότεροι από 200 νέοι «δημιουργοί» που συμμετείχαν στα τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.
Σε όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας διδάχτηκαν από τις δασκάλες τους κυρίες Ξένια Αντωνέλλου, Δήμητρα Μακρή και Ελεάνα Μαρτίνου την ιστορία της τέχνης και τις ποικίλες τεχνοτροπίες, ενώ γνώρισαν και χρησιμοποίησαν όλα τα υλικά που προσφέρονται για τη δημιουργία έργων ζωγραφικής.


Ο κος Πατούλης συνεχάρη τόσο τους μαθητές όσο και τις δασκάλες τους για την πολύ σημαντική και αξιόλογη προσπάθεια που συντελέστηκε καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, που είχε ως αποτέλεσμα τη διοργάνωση αυτής της ξεχωριστής έκθεσης, με τη διαβεβαίωση ότι παρά τη δύσκολη εποχή το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου θα συνεχίσει να παράγει πολιτισμό, προσφέροντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος επί θεμάτων Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας κος Νικόλας Αλεπούς, δεκάδες γονείς και φίλοι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.


Η έκθεση των τμημάτων παιδικής ζωγραφικής και ζωγραφικής εφήβων πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει το Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού έως την 1η Ιουλίου 2012, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης με επιτυχία του κύκλου σπουδών για την περίοδο 2011 – 2012.

Μετάβαση στο περιεχόμενο