Ευχαριστίες από τη Διεύθυνση του Πειραματικού Σχολείου Αναβρύτων προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Τις ευχαριστίες της προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, για τη συμβολή του στην επιτυχημένη φιλοξενία των μαθητικών αποστολών από τη Βουλγαρία, την Πολωνία και την Τουρκία στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius εκφράζει με επιστολή της η Διεύθυνση του Πειραματικού Σχολείου Αναβρύτων.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την σημαντική συμβολή σας στην επιτυχή έκβαση της φιλοξενίας των αποστολών των εταίρων μας από τη Βουλγαρία, την Πολωνία και την Τουρκία στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius 2011-2013 με τίτλο “Blue Sky, Green Leaf”.


Χάρη στη δική σας ευαισθησία καταφέραμε να γνωρίσουμε στους φιλοξενούμενους μας μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης μας όπως τη Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη «Σπύρος Λούης», το Δημοτικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Σπαθάρειο Μουσείο καθώς και τους χώρους του Ολυμπιακού Σταδίου.


Ιδιαίτερα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ για τη θερμή υποδοχή που μας επιφυλάξατε στο Δημαρχείο καθώς και για την παρουσία σας στο χώρο της δενδροφύτευσης που ήταν ξεχωριστή τιμή τόσο για το σχολείο μας όσο και για τους φιλοξενούμενους μας.


Επίσης ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και τους εξαιρετικούς συνεργάτες σας για τη βοήθεια τους και τη μεταξύ μας άψογη συνεργασία.


Η Διευθύντρια


Σοφία Γελαδάκη»

Μετάβαση στο περιεχόμενο