Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου η εξαιρετική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστέφανου»

Print Friendly, PDF & Email

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε μία ακόμη όμορφη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Μικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστέφανου», τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 στο Αμφιθέατρο του OTE Academy στην περιοχή του Ψαλιδίου.

Η μικτή χορωδία ιδρύθηκε το 1982 και από τότε αποτελεί βασικό καλλιτεχνικό κύτταρο της πολιτιστικής ζωής του Αμαρουσίου. Αυτή τη φορά δε,  ταξίδεψε το κοινό σε μουσικά μονοπάτια που προσέφεραν ακόμη περισσότερο φως στον ονειρικό κόσμο των Χριστουγέννων, πλημμυρίζοντας τις ψυχές όλων από γαλήνη και αγάπη.  Ακούστηκαν ύμνοι & χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλη την Ελλάδα και  απ΄ όλο τον κόσμο, όπως επίσης χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τη μικτή χορωδία του Δήμου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» για τις επαναλαμβανόμενες, όπως είπε, όμορφες βραδιές, ενώ εξήρε την αγάπη και το μεράκι όλων για τη μουσική. Ευχαρίστησε ακόμη, ονομαστικά, όλους τους συντελεστές, με ιδιαίτερη μνεία στη Μαέστρο Όλγα Αλεξοπούλου, στην Πρόεδρο της χορωδίας Πόπη Κάβουρα, στην υπεύθυνη για τα κείμενα και τη διήγηση Εύη Σκιαδά, καθώς και στην Σολίστ, Υπεύθυνη της Χορωδίας και Αντιδήμαρχο Ρένα Χαλιώτη.  Τέλος ευχήθηκε σε όλους όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση καλές γιορτές με υγεία, αισιοδοξία και χαμόγελα.

Η Αντιδήμαρχος και Σολίστ Ρένα Χαλιώτη, με τη σειρά της ευχαρίστησε πρωτίστως τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου, στη συνέχεια τον Πρόεδρο του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νίκο Πέππα, που πάντα στηρίζουν τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία. Τέλος, ευχαρίστησε τη Διεύθυνση του ΟΤΕ Academy για την ευγενική φιλοξενία της.

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος της Χορωδίας Πόπη Κάβουρα, ενώ τα κείμενα επιμελήθηκε και παρουσίασε η Εύη Σκιαδά. Τη διεύθυνση της χορωδίας είχε η Όλγα Αλεξοπούλου.

Σολίστ: Κατερίνα Κωνσταντίνου, Ραφαήλ Λουλούδης, Ρένα Χαλιώτη

Ακορντεόν :  Αχιλλέας Παναγούλης

Πιάνο: Μανώλης Παπαγιάννης

Κρουστά: Nick Vegas

 

Από τη Δημοτική Αρχή παρευρέθησαν  οι:

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα

Ο Πρόεδρος ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης

 

Επίσης οι:

Ο Αρχαιολόγος, στέλεχος του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού & μέλος της χορωδίας  Διομήδης Τόλιος

O εκπρόσωπος χορωδίας ΟΣΕ Νώντας Λαδάς

Καθώς φορείς & παράγοντες από την πόλη του Αμαρουσίου.

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο