Παρών ο Δήμος Αμαρουσίου στη εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων για την έναρξη της νέας χειμερινής περιόδου

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από την εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων, στην οποία συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου. Ο Αντιδήμαρχος Ν. Πέππας, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Καρλαύτης, Ελ. Λέκκα και Δ. Καμπούκος με την Πρόεδρο του Συλλόγου Ρ. Μπογδάνου – Καλύβα και την Αντιπρόεδρο Έφη Μανιάτη.Ο Αντιδήμαρχος Ν. Αλεπούς και η Δημοτική Σύμβουλος Ελ. Λέκκα με την Πρόεδρο του Συλλόγου Αθμονέων Ρ. Μπογδάνου – Καλύβα, τον Γραμματέα Σπ. Κουτσούκο και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.


Στη συνεστίαση του Συλλόγου των Αθμονέων, με την οποία εγκαινιάζεται ένα σύνολο κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων του συλλόγου για τη φετινή χειμερινή περίοδο, συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου.
Την εκδήλωση παρουσία μελών και φιλών των Αθμονέων, Προέδρων και μελών των εξωραϊστικών συλλόγων και φορέων της πόλης, τίμησαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας και Νικόλας Αλεπούς, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Λέκκα, Δημήτρης Καμπούκος, Γεώργιος Ιατρίδης και Δημήτρης Σμυρνής.


Μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου κο Γιώργου Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος κος Νικόλαος Πέππας συνεχάρη το Σύλλογο Αθμονέων για τη διοργάνωση εκδηλώσεων που φέρνουν κοντά τους κατοίκους της πόλης και διατηρούν ζωντανές τις παραδόσεις της πόλης,ενώ αποτελούν και μία δημιουργική διέξοδο από την καθημερινότητα. Παράλληλα ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία που έχει αναπτύξει με το Δήμο Αμαρουσίου προς όφελος της πόλης και των πολιτών.     


Η βραδιά κύλησε μέσα σε μία ευχάριστη και χαρούμενη ατμόσφαιρα με άφθονο κρασί και παραδοσιακά εδέσματα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο