Στον εορτασμό του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου για τη συμπλήρωση 90 χρόνων ζωής και προσφοράς της ενορίας συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΕκπροσωπώντας το Δήμο Αμαρουσίου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Ν. Πέππας και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτης , μαζί με πλήθος ενοριτών συμμετέχουν στην εκδήλωση του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, που ήταν αφιερωμένη στα 90 χρόνια ζωής και προσφοράς της ενορίας.Στιγμιότυπο από τη συναυλία της χορωδίας του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου με Μικρασιάτικα τραγούδια, υπό τη διεύθυνση του π. Λάμπρου.


Στην εορταστική εκδήλωση του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, η οποία ήταν αφιερωμένη στα 90 χρόνια (1922- 2012) ζωής της ενορίας στη λατρεία του Θεού και στη διακονία του ανθρώπου συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του εκπροσώπου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θερμοπυλών κου Ιωάννη.


Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο οποίος μεταφέροντας τους θερμούς χαιρετισμούς του κου Δημάρχου ευχαρίστησε τον Προϊστάμενο του Ι.Ν. π. Λάμπρο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του ναού για την τιμητική πρόσκληση, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο πολύπλευρο ποιμαντικό έργο της ενορίας. Εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος επί θεμάτων Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρης Καρλαύτης.


Παρουσία πλήθους ενοριτών, η χορωδία του Ιερού Ναού έδωσε συναυλία με  Μικρασιάτικα τραγούδια, ενώ τραγούδησε ο Χρόνης Αηδονίδης και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς οι νεανικές ομάδες.
Οι ιερείς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο τίμησαν επίσης τρεις ενορίτες που υπήρξαν οι θεμελιωτές και οι συντελεστές για την ανοικοδόμηση του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προσφέρθηκε στους παρευρισκόμενους αγιορείτικο τσίπουρο και σπιτικοί μεζέδες προσφορά των ενοριτών. Ως ευλογία προσφέρθηκε εκ μέρους του Ι.Ν. μία εικόνα  του Αγίου Αθανασίου μαζί με την ιστορία της ίδρυσης του ναού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο