Παρών ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης στην εκδήλωση του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Ελευθέριος Σωρού Λάκκα Κώττου».

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 140KB|


|donwload file .jpg 135KB||donwload file .jpg 140KB|


 


Με θερμά συναισθήματα υποδέχτηκαν τον Δήμαρχο  Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη οι παρευρισκόμενοι στην επιτυχημένη εκδήλωση στην πλατεία Σωρού, που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος « ʼγιος Ελευθέριος Σωρού Λακκα Κώττου», την Κυριακή 17 Μαϊου 2009. 

Η βραδιά περιελάμβανε νόστιμους παραδοσιακούς μεζέδες, χορό και πολύ διασκέδαση, υπό τους ήχους του συγκροτήματος του Κώστα Γαλάνη, ενώ εξαιρετική παρουσία είχαν οι χορευτές από τα Τμήματα παραδοσιακών χορών του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Αμαρουσίου.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τους διοργανωτές για την επιτυχημένη εκδήλωση και υποσχέθηκε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα στηρίξει και θα βοηθήσει παρόμοιες πρωτοβουλίες που συμβάλουν στην αναζωογόνηση της γειτονιάς και στην ανάδειξη των πλατειών σε χώρους ευχάριστους για τους πολίτες. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάριος Μαραγκάκης, οι Αντιδήμαρχοι  Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Δημήτριος  Καρλαύτης,  Γεώργος Ιατρίδης.


Επίσης  ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πρόληψης και Αλληλεγγύης Γιάννης Πουλόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας Γεώργιος Ζήκος, η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού «Σπύρος Λούης» Ελένη Λέκκα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ηλίας Γιαννακάκος, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της μειοψηφίας Παναγιώτης Σαγρής και Κώστας Βλάχος.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο