Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Η Ζωοδόχος Πηγή»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου στη εορταστική εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Η Ζωοδόχος Πηγή» με μέλη και φίλους του Συλλόγου.


Στην εορταστικού χαρακτήρα εκδήλωση που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ψαλιδίου «Η Ζωοδόχος Πηγή» για να βρεθούν και να περάσουν ευχάριστα τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης.


Στο χαιρετισμό του ο κος Πατούλης προς τους παρευρισκόμενους, συνεχάρη τον Πρόεδρο κο Δημήτρη Θεοχάρη και τα μέλη του Δ.Σ. για το σημαντικό κοινωνικό και πολιτιστικό έργο τους, όπως η διοργάνωση εκδηλώσεων που δίνουν την ευκαιρία στους κατοίκους της γειτονιάς να συναντηθούν, να ψυχαγωγηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τα τρέχοντα ζητήματα. Παράλληλα αναφερόμενος στο έργα που υλοποιούνται στην περιοχή του Ψαλιδίου σημείωσε ότι «μέσα από τις ουσιαστικές παρεμβάσεις μας σε επίπεδο υποδομών στη γειτονιά σας, όπως και στις άλλες γειτονιές της πόλη μας επιδιώκουμε τη βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας στην καθημερινή ζωή των κατοίκων. Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς την προσπάθεια μας, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ώστε το Μαρούσι μας να γίνει μία όμορφη και ανθρώπινη πόλη.»


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Δημήτρης Θεοχάρης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες προς το κο Δήμαρχο για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση, καθώς και για το αμέριστο ενδιαφέρον του και την ανταπόκριση του στα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Ψαλιδίου και ευχήθηκε καλή διασκέδαση σε όλους.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας, Βασίλης Κόκκαλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Γεώργιος Ζήκος και Νικόλας Αλεπούς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο